Ο κακός χαμός με τις δηλώσεις της Λατινοπούλου για τον Μαδούρο και την Βενεζουέλα

by Paraskevi Nakou
Ο κακός χαμός με τις δηλώσεις της Λατινοπούλου για τον Μαδούρο και την Βενεζουέλα

Τη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο κλήθηκε να σχολιάσει η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου, το βράδυ της Τρίτης (6/1/26) στο Action 24.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο «Σαφώς και το βλέπω θετικά. Από τη στιγμή που κλαίνε οι Αριστεροί, η Κίνα, η Ρωσία, το Ιράν και ο Βελόπουλος, πολύ καλά πιθανώς έκανε ο Τραμπ».

«Εδώ μιλάμε για έναν κακοποιό και ένα διεθνές καρτέλ κοκαΐνης. Κατηγορείται για ναρκοτρομοκρατία. Έπρεπε να γίνει με μία τέτοια σύλληψη γιατί κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές Αμερικανών πολιτών. Ήταν δικαιώμα του Τραμπ να ασκεί αυτοάμυνα για να προφυλάξει ανθρώπινες ζωές» τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Σε ερώτηση για το διεθνές δίκαιο, η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολίασε: «Υπήρξε κατοχή και εισβολή εδαφών; Αν υπήρχε τέτοιο πράγμα θα μιλούσαμε για το διεθνές δίκαιο. Εδώ μιλάμε για ποινικές ευθύνες και ποινικές κατηγορίες».

«Όποιος θέλει να υπερασπιστεί τον Μαδούρο και όποιος είναι με τον ναρκέμπορο, να πάει να υπερασπιστεί τον Μαδούρο και να ζήσει στη Βενεζουέλα».

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Σαμαρά: Νέο πένθος για τον πρώην πρωθυπουργό λίγους μήνες μετά την απώλεια της Λένας

Σοκ και Δέος: Το Ιράν Ισοπέδωσε 14 Βάσεις των ΗΠΑ – 200 Νεκροί και Τραυματίες, Φλέγεται η Μέση Ανατολή!

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο: Έφυγε από την ζωή γνωστός πρώην βουλευτής και δήμαρχος

Ταπείνωσαν τον πατέρα μου στον γάμο μου… μπροστά σε 500 άτομα· εκείνη την ημέρα κατάλαβα επιτέλους ποιος ήταν πραγματικά

Έκλεισε η βάση στη Σούδα: Έκτακτα μέτρα συναγερμού και αεράμυνας

Προτεινόμενα