Ο Κωνσταντίνος Χριστόπουλος για έναν κόσμο χωρίς πλαστικά: Πήρε γάντια και σακούλες και καθάρισε την παραλία

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος: Πήρε γάντια και σακούλες και καθάρισε μια ολόκληρη παραλία

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος: Καθάρισε ολομόναχος μία ολόκληρη παραλία

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος: Ο νεαρός Έλληνας, αποφάσισε να πάρει γάντια και σακούλες και ολομόχαχος να καθαρίσει μία ολόκληρη παραλία στην Νέα Πέραμο του δήμου Παγγαίου.

«Όλοι μας απολαμβάνουμε το καλοκαίρι τις ελληνικές παραλίες με τα γαλανά νερά και τη χρυσαφένια άμμο. Οι περισσότεροι αφήνουν πίσω τους αρκετά απορρίμματα. Αν σας ενοχλεί το θέαμα των απορριμμάτων, κάντε κάτι! Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας προτού ξεφύγει. Σταματήστε να είστε οι «Ήρωες του καναπέ». Ο πλανήτης αργοπεθαίνει… Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις στη διάσωσή του τότε σταμάτα να πετάς σκουπίδια, σταματά να χρησιμοποιείς πλαστικά μιας χρήσης. Έτσι σίγουρα θα βοηθήσεις!», είναι το μήνυμα του νεαρού εθελοντή.

Όσο για τα… ευρήματα; Γέμισε 5 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με φελιζόλ και δίχτυα τα οποία ξέβρασε ο νοτιάς και πλήθος πλαστικών και μεταλλικών κουτιών. «Γίνε ο Ήρωας που περίμενες! Μη μένεις στα λόγια. Οι πράξεις είναι που κάνουν την διαφορά!» το σύνθημα του Κωνσταντίνου, με την ελπίδα να το ακούσουν και το σημαντικότερο, να το εφαρμόσουν στην πράξη και άλλοι.

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος: Πήρε γάντια και σακούλες και καθάρισε μια ολόκληρη παραλία

Δείτε τη δράση του Κωνσταντίνου Χριστόπουλου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα