Ο λόγος που την έλουσε με βιτριόλι η Έφη: Όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 40χρονος Νώντας με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

by Τόνια Τζαφέρη

Θεωρούσε ότι μπαίνει εμπόδιο στην ”σχέση” της με τον 40χρονο

Όσο οι εξελίξεις προχωρούν και το κοινό ανυπομονεί για την καταδίκη της δράστης Έφη Κακαραντζούλα, τόσες περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια για την συγκλονιστική υπόθεση.

Άναυδο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο τα όσα αποκαλύπτονται για την επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Τον Μάιο του 2020 η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε επίθεση την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη σύλληψη της δράστιδος όλα έγιναν για τα μάτια ενός άνδρας. Ο 40χρονος Νώντας, μπάρμαν στο επάγγελμα είναι η πέτρα του σκανδάλου με την Έφη Καρακάντζουλα, να κάνει την επίθεση επειδή θεωρούσε ότι το θύμα έμπαινε εμπόδιο στην σχέση της.

Ο λόγος που την έλουσε με βιτριόλι η Έφη: Όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 40χρονος Νώντας με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο 40χρονος με την Ιωάννα είχαν γίνει φίλοι στο facebook με το θύμα να τον διαγράφει λίγο και καιρό αργότερα.

Η συνομιλία της Ιωάννας Παλιοσπύρου με τον 40χρονο Νώντα

Ο ίδιος βέβαια θέλησε να μάθει τον λόγο που συνέβη αυτό. Αυτό δείχνουν τα μηνύματα που αντάλλαξε με την Ιωάννα όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. «Τι έκανα και με διέγραψες; Ή έτσι απλά από βίτσιο;», ρώτησε ο 40 χρονος την Ιωάννα. Εκείνη του απάντησε: «Χμμμ για σκέψου, κάποια ανησυχεί για σένα».

Ο 40χρονος συνεχίζει να είναι χαλαρός και να κάνει πως δεν καταλαβαίνει ποια εννοεί, της ανέφερε μάλιστα ότι δεν είναι παντρεμένος και ζητούσε να μάθει ποια κοπέλα εννοούσε η Ιωάννα στο μήνυμα.

Η Ιωάννα μάλιστα ανέφερε ότι το πιστεύει ότι δεν είναι παντρεμένος. Ωστόσο του επεσήμανε ότι έχει σχέση.

«Εάν με βοηθήσεις με την κοπέλα που εννοείς θα σου πω αν έχω σχέση», της απάντησε ο 40χρονος, με την Ιωάννα να ακολουθεί να μην αποκαλύπτει το όνομα της Έφης. Ο άνδρας συνέχισε να πιέζει ποια γυναίκα εννοούσε η Ιωάννα και ταυτόχρονο προσπαθούσε να μάθει αν κι η ίδια είχε σχέση.

Ο λόγος που την έλουσε με βιτριόλι η Έφη: Όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε ο 40χρονος Νώντας με την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μετά από λίγους μήνες της στέλνει νέο μήνυμα για να μάθει τι κάνει και η Ιωάννα ρώτησε τι κάνει η κοπέλα του. «Καλά είναι, έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε αλλά όλα καλά φαντάζομαι. Αν και εφόσον μιλάτε για τα προσωπικά της, όπως κατάλαβα, σίγουρα θα ξέρεις πώς είναι», απάντησε εκείνος.

«Α κατάλαβα, της τα έλεγα εγώ, αλλά δε με άκουγε. Τέσπα, μέσα στη ζωή είναι αυτά, δε μιλάμε έτσι όπως το θέτεις, αλλά είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι», ανέφερε η Ιωάννα. Εκείνος της απάντησε ότι δεν είχαν αποκλειστική σχέση.

Η συνέχεια της συνομιλίας μεταξύ της Ιωάννας και του 40χρονου Νώντα

«Λόγω φόρτου εργασίας δικής μου τα τελευταία ένα δύο χρόνια δεν μπορώ τις δεσμεύσεις γιατί δεν είναι εφικτό να είμαι συνεπής και δεν το έχω. Πολύ καλό κορίτσι εννοείται και φυσικά μιλάμε και τα λοιπά που και που. Δεν έχουμε τσακωθεί αλίμονο. Τώρα εσύ τι θα μπορούσες να της πεις για εμένα εφόσον δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά δεν ξέρω, αλλά ok. Εύχομαι να της έλεγες καλά λόγια», υπογράμμισε ο 40χρονος.

«Δεν της είπα κάτι προσωπικά για εσένα, εφόσον προφανώς δε σε γνωρίζω, απλά καταλάβαινα τη φάση και της είχα πει πως δεν έχει νόημα να σε κυνηγάει και να σε ελέγχει γιατί φαινόταν πως κ…. και δεν έχετε κάτι σοβαρό» απάντησε η Ιωάννα.

Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε ο 40χρονος ήταν στις 19 Ιουλίου 2019, όμως η Ιωάννα δεν του απάντησε ποτέ.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν