Ο λόγος του cancel_kopsialis: To like του Κοψιάλη που εξόργισε τον κόσμο και ξεκίνησε το κίνημα

Ο λόγος του cancel_kopsialis: Το like που προκάλεσε την οργή του κόσμου

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ο πρώτος σε δημοτικότητα και σε ακόλουθους, influencer, στην Ελλάδα. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες έχει μπεί δικαιολογημένα στο στόχαστρο των χρηστών των social media. Αφορμή στάθηκε ο τρόπος που διαχειρίστηκε την είδηση της υπόθεσης βιασμού, της 24χρονης, Γεωργίας Μπίκα.

Ο Έλληνας instagrammer με τα 1,2 εκατομμύρια ακόλουθους έσπευσε να πάρει από την αρχή το μέρος του προσωπικού του φίλου Δημήτρη Φιντιρίκου, το όνομα του οποίου είχε αρχικά εμπλακεί στην υπόθεση των καταγγελιών. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης τήρησε σιγή ιχθύος αρχικά στο θέμα του βιασμού, αργότερα όμως με stories του προτίμησε να μείνει στο γεγονός ότι ο προσωπικός του φίλος έλειπε στο Άμπου Ντάμπι την ημέρα του πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος του cancel_kopsialis: Like σε ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Ηλία Γκιώνη

Ακόμα και αυτή η στάση του δεν εξόργισε τόσο τους ακόλουθούς του αλλά υπήρξε στη συνέχεια μία κίνησή του που ξεσήκωσε θύελλα στα social media και ξεκίνησε το hastag #Cancel_Kopsialis τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter.

Αφορμή κάποια like του Αλέξανδρου Κοψιάλη σε ομοφοβικά σχόλια και ποστ εναντίον του Ηλία Γκιώνη, γνωστού ως «ο μικρός πριγκιπάκος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος πρώτος αποκάλυψε την υπόθεση νάρκωσης και βιασμού της 24χρονης Γιωργίας, ανοίγοντας τον ασκό του αιόλου για να πάρει η υπόθεση διαστάσεις σκανδάλου.

Στη συνέχεια χρήστες των social media ξεσκόνισαν τα βίντεο του influencer και βρήκαν αρκετά στα οποία φαίνεται ο ίδιος και οι καλεσμένοι του να σχολιάζουν θετικά και σαν αστείες κακοποιητικές συμπεριφορές εναντίον γυναικών.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη