Ο νέος Φιλιππίδης: Ο πρωταγωνιστής της 10ης εντολής που κατηγορείται για 10 βιασμούς και παιδεραστία

Νέος Φιλιππίδης: Ακόμα ένας Έλληνας ηθοποιός κατηγορείται για 10 βιασμούς

Νέος Φιλιππίδης: Φιλιππίδης και Λιγνάδης είναι τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, που απασχόλησαν όσο κανένα την κοινή γνώμη, τον τελευταίο καιρό. Για την ώρα οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, αντιμετωπίζοντας μάλιστα βαρύτατες κατηγορίες, που αφορούν στα σεξουαλικά αδικήματα. Βέβαια, μετά το ξέσπασμα του κινήματος του #MeToo πολλοί ηθοποιοί και καλλιτέχνες βρέθηκαν στο στόχαστρο των αρχών, ανάμεσα τους και η περίπτωση ενός πασίγνωστου 40χρονου. 

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός καταγγέλλεται για 10 περιπτώσεις βιασμού τις οποίες τα φερόμενα ως θύματά του κατήγγειλαν στις Αρχές. Τα στοιχεία αυτά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ύστερα από ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ στο Ρεπορτάζ».

Το εν λόγω έντυπο, στο σημερινό του εξώφυλλο παρουσιάζει τόσο το όνομα όσο και τη φωτογραφία του συγκεκριμένου ηθοποιού. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ζει και δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ.

Η εμφάνιση ενός νέου Πέτρου Φιλιππίδη

Ο λόγος για τον 40χρονο ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικό και ιδιοκτήτη σχολής υποκριτικής Λ. Φ., που στην Ελλάδα έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην άκρως επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «10η Εντολή». Εκεί, τον έχουμε δει τόσο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, όσο και σε guest εμφανίσεις. Ο ίδιος, συμμετείχε συνολικά σε 5 επεισόδια του τρίτου κύκλου, το 2007.

Ακόμα, έχει παίξει σε πληθώρα πρωτοποριακών θεατρικών παραστάσεων και φεστιβαλικών κινηματογραφικών ταινιών, αλλά και άλλες τηλεοπτικές σειρές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Λ. Φ. έχει καταγγελθεί στις ελληνικές Αρχές για συνολικά 10 περιπτώσεις βιασμών.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα