Ο ρακοσυλλέκτης που καταγγέλλει ότι του έκλεψαν 315.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη, λύνει τη σιωπή του

Θεσσαλονίκη: Ένα ακόμη περιστατικό που προκαλεί αίσθηση

Αίσθηση έχουν προκαλέσει τα όσα καταγγέλει ένα άστεγος από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι του κλάπηκαν 315.000 ευρώ, τα οποία ήταν κόποι μιας ολόκληρης ζωής.

«Τα χρήματα που υπήρχαν στο σακίδιο ήταν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής» αναφέρει ο 62χρονος – Το χρονικό της κλοπής του περασμένου Σεπτεμβρίου – Για τους νεαρούς που τον έκλεψαν, είναι πεπεισμένος ότι έδρασαν για λογαριασμό ενός ατόμου.

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία του 62χρονου Παναγιώτη Ασλανίδη, πρώην ναυτικού και ρακοσυλλέκτη στη Θεσσαλονίκη για κλοπή 315.000 ευρώ .

Εξηγώντας πώς βρέθηκαν τα χρήματα στην κατοχή του, δηλώνει ότι προέρχονταν από πώληση σπιτιού, που του επέφερε 31.000 ευρώ, αλλά και από εισοδήματα 270.000 ευρώ που είχε στη Βουλγαρία για χρόνια και τα έφερε για να τα τοποθετήσει σε ελληνική τράπεζα.

Πως ακριβώς κλάπηκαν τα χρήματα από τον 62χρονο στην Θεσσαλονίκη

Ήταν αρχές Σεπτεμβρίου του 2021. Στις 21:03 το βράδυ ο Παναγιώτης Ασλανίδης περπατάει με την επίμαχη τσάντα στην πλάτη και οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη ληστεία, τον ακολουθούν.

Δευτερόλεπτα μετά, η ίδια κάμερα τους δείχνει να τρέχουν με την τσάντα που έχουν αρπάξει από τον κ. Ασλανίδη, με τον ίδιο να τους καταδιώκει.

Ο ίδιος, όπως λέει, δεν δυσκολεύτηκε να βάλει όλα αυτά τα χρήματα στο επίμαχο σακίδιο και πως εκείνη τη νύχτα πήγαινε σε ένα σουβλατζίδικο για να φάει. Πήρε μαζί τα χρήματα επειδή φοβόταν πως αν τα άφηνε σπίτι θα του τα έκλεβαν.

«Τα χρήματα που υπήρχαν στο σακίδιο ήταν οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής» αναφέρει στο Mega ο 62χρονος, που τονίζει ότι για δεκαετίες ήταν ναυτικός χωρίς όμως να έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πάρει σύνταξη. Όπως υποστηρίζει, τα 315.000 ευρώ τα είχε στην κατοχή του, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου του 2021. Μια μέρα μετά έγινε η ληστεία, λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι τράπεζες και πάει να τα καταθέσει.

62χρονος Θεσσαλονίκη: Οι έρευνες της αστυνομίας δεν οδήγησαν κάπου

Για τους νεαρούς που τον έκλεψαν, είναι πεπεισμένος ότι έδρασαν για λογαριασμό ενός ατόμου, με το οποίο είχε παρεξηγηθεί λίγους μήνες νωρίτερα για την ένταση της μουσικής.

Οι έρευνες της αστυνομίας δεν οδήγησαν κάπου και ο ίδιος αφήνει αιχμές για το ενδιαφέρον που έδειξαν όσοι χειρίστηκαν την υπόθεσή του.

Ο κ. Ασλανίδης ζει πλέον με 100 ευρώ από επίδομα που παίρνει και η ζωή του από πέρυσι έχει ανατραπεί με τρόπο δραματικό.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα