«Ο Σάνι σκότωσε τη Νικολέττα»: Το συγκλονιστικό SMS στον πατέρα της 17χρονης που ραγίζει καρδιές

Περιστέρι: «Ο Σάνι σκότωσε τη Νικολέττα»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας στο Περιστέρι. Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας ενημερώθηκε για τη δολοφονία της κόρης του από ένα SMS.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι από τον Πακιστανό σύντροφό της, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές.

Ο πατέρας της 17χρονης, ο οποίος μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ανέφερε ότι η κόρη του δεν είχε κάνει ποτέ παράπονο από τη σχέση που διατηρούσε με τον 20χρονο. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έμαθε τα τραγικά νέα από τις ειδήσεις, ενώ δέχτηκε ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο περιείχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε “Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, όπου βρέθηκε νεκρή μέσα σε διαμέρισμα, χωρίς την μπλούζα της, ενώ εξαφανισμένος παραμένει ο 20χρονος σύντροφός της.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία στο Περιστέρι

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 17χρονη είχε μώλωπες στα χέρια αλλά και στα μπράτσα της, πράγμα που μαρτυρά ότι ο δολοφόνος προτού σκοτώσει το θύμα του το έδεσε -συγκεκριμένα στο κρεβάτι- και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χέρια του ή κάποιο μαξιλάρι καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα και οδηγώντας την σε ένα ασφυκτικό θάνατο.

Περιστέρι: Οι έντονοι καυγάδες που οδήγησαν στη στυγνή δολοφονία

Η 17χρονη ζούσε στο σπίτι της στο Περιστέρι με την μητέρα της και την αδερφή της. Οικογένεια που δύσκολα τα «έφερνε βόλτα», με τη μητέρα να δουλεύει σε σουβλατζίδικο της περιοχή και τα δύο κορίτσια να βοηθούν περιστασιακά, όποτε μπορούσαν.

Κάποια στιγμή, η 17χρονη γνωρίζει έναν Πακιστανό που επίσης έμενε στην περιοχή του Περιστερίου. Συνάπτει σχέση μαζί του και μάλιστα συμφωνούν για περιστασιακή μετακόμιση του αλλοδαπού στο σπίτι. Ωστόσο, η μητέρα δεν συμφωνεί και τότε αρχίζουν οι καυγάδες. Όχι μόνο μεταξύ της μητέρας και του Πακιστανού, αλλά και μεταξύ του ζευγαριού.

Το βράδυ της Δευτέρας (01/08) η 17χρονη και ο Πακιστανός είχαν ακόμα έναν δυνατό τσακωμό. Ο Πακιστανός χτυπά την κοπέλα, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Κατευθύνεται προς το προηγούμενο διαμέρισμα που έμενε με ακόμα δέκα ομοεθνείς του και τους ενημερώνει πως φεύγει από την Ελλάδα.

Μετά από λίγες ώρες η κοπέλα εντοπίζεται νεκρή μέσα στο διαμέρισμα από τη μητέρα και την αδερφή της, με τις στιγμές να είναι σπαρακτικές.

Πλέον σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον δράστη, ο οποίος αναζητείται σε όλη την Αθήνα.

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό