«Ο Στάθης δεν πήγε στο Μεξικό, ξέρω που είναι, τον είδα με τα μάτια μου»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η νέα μαρτυρία για το που ταξίδεψε και που βρίσκεται

‘’Στα πόδια’’ προσπαθεί να το βάλει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, έχοντας αποδείξει πόσο δειλός είναι με τις πράξεις του και την εκδίκηση του. Μέχρι στιγμής είχε γίνει γνωστό πως ο εν λόγω δημοσιογράφος ταξίδεψε στο Μεξικό και μάλιστα με την σύντροφό του.

Σήμερα έρχεται μία νέα μαρτυρία που ανατρέπει την πληροφορία ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ταξίδεψε στο Μεξικό με τη σύζυγό του. Και συγκεκριμένα την μαρτυρία αυτή, την έφερε στο φως το Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «[Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο φωτογράφος Νίκος Σεϊταρίδης, το απόγευμα της Κυριακής ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εθεάθη στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε μέσα στο αυτοκίνητό του, κοντά στο σπίτι του.

“Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό”

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι στο Μεξικό. Πέρασε μπροστά από τα μάτια μου με το αυτοκίνητο και τη φωτογραφία που βλέπετε την τράβηξα χθες το απόγευμα. Δεν ήξερα που ακριβώς ήταν το σπίτι του, απλά ήξερα ότι σε εκείνη την περιοχή μένει ο Στάθης. Οπότε περίμενα σε έναν κεντρικό δρόμο της περιοχής αυτής, θεώρησα ότι θα περάσει γιατί δεν είχε άλλον δρόμο να πάει, και κάποια στιγμή πέρασε από μπροστά μου. Τον είδα με τα μάτια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σεϊδαρίδης, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Όπως ισχυρίστηκε ο φωτογράφος, στο πλευρό του πιθανότατα βρισκόταν και η γυναίκα του. «Είμαι 1000% σίγουρος. Δεν είχα οπτική επαφή μαζί του, αλλά τον είδα να περνά από μπροστά μου στα 15 μέτρα. Είναι εδώ, ζει και βασιλεύει», συνέχισε ο Νίκος Σεϊδαρίδης.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα