Ο Σύλλογος γονέων στο Ληξούρι αποφάσισε να μην στείλει τα παιδιά στο σχολείο

Ληξούρι: Kλειστά σχολεία λόγω έλλειψης self tests

Με μεγάλη δυσκολία ξεκινά η λειτουργία των σχολείων μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, αφού σχεδόν από τα μισά φαρμακεία της χώρας… έχουν εξαντληθεί τα τεστ.

Στα 3 φαρμακεία του Πόρου δεν υπάρχει self test ούτε για δείγμα, ξεπουλήσαν. Οι προμήθειες που έφτασαν την Παρασκευή δεν ήταν αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών και ο Δήμαρχος του νησιού Γιάννης Δημητριάδης με μια ανάρτηση του στο facebook, απευθύνει έκκληση να βρεθεί άμεσα λύση γιατί δεν μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί για το άνοιγμα των σχολείων.

Διαφορετικά θα κλείσει τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, καθώς όπως λέει εκ του νόμου μόνο αυτά μπορεί και συμβουλεύει τα μεγαλύτερα παιδιά τουλάχιστον τη Δευτέρα να μην πάνε σχολείο.

Κλειστά τα σχολεία στο Ληξούρι λόγω και των πολλών κρουσμάτων

Επίσης, ο σύλλογος γονέων και του 2ου Δημοτικού σχολείου στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς αποφάσισε να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο για μια εβδομάδα λόγω των πολλών κρουσμάτων που υπάρχουν στην περιοχή περιμένοντας να δουν την εξέλιξη μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Related posts

Αφρικανική σκόνη: «Πνiγnκαν» Αρχαία Ολυμπία, Καλαμάτα και Κιάτο – Συγκλονιστικές εικόνες

Νέος σεισμός πριν από λίγο ταρακούνησε την Ελλάδα

Εντοπίστηκε ο ακριβής χώρος ταφής του Πλάτωνα