«Ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του»: Ραγίζει καρδιές ο αδερφός του στρατιώτη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στα Χανιά

Χανιά: Ανείπωτος θρήνος για τον 20χρονο Τάσο

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα νέο παλικάρι χάθηκε τόσο άδικα στην άσφαλτο. Ο αδικοχαμένος 20χρονος στρατιώτης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Αρώνι Ακρωτηρίου και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος νεός υπηρετούσε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1η ΜΑΛ) στο Τυμπάκι και είχε πάρει άδεια εξόδου από το στρατόπεδο.

Τραγικές φιγούρες τα δύο του αδέρφια τα οποία δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο αδερφός τους δεν είναι πια μαζί τους.

Χανιά: Σπαράζει καρδιές ο αδερφός του 20χρονου Τάσου

«Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ. Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός. Σ’ αγαπώ» έγραψαν σε ανάρτησή τους στο Facebook τα δύο αδέρφια του 20χρονου στρατιώτη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr το δυστύχημα σημειώθηκε στο κέντρο του Αρωνίου όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα πάνω σε ευκάλυπτο ο οποίος βρίσκεται μπροστα στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτιναχτεί στην απέναντι πλευρά του δρόμου και ο 20χρονος να εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι και απεγκλώβισαν τον άτυχο νεαρό άνδρα.

Δυστυχώς, όμως, ο 20χρονος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με διασώστες του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη