«Ο Τσιόδρας αξιοποίησε διαστρεβλωμένη, ιδιωτική συνομιλία»: Καταπέλτης ο Ιωάννης Ιωαννίδης

Ιωάννης Ιωαννίδης: «Ο Τσιόδρας αξιοποίησε διαστρεβλωμένη, ιδιωτική συνομιλία»

Ο διάσημος πνευμονολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, προχθές το βράδυ επισκέφτηκε το Ηρώδειο για να παρακολουθήσει παράσταση με τη σύζυγό του. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος δέχεται απειλές για τη ζωή του και συνήθως μεταβαίνει στην οικία του συνοδεία περιπολικού, του οποίου αναβοσβήνει ο φάρος – το γνωστό καρούμπαλο. Η ψυχολογική του κατάσταση μετά την πίεση που δέχτηκε κατά την άσκηση των καθηκόντων του δεν είναι η καλύτερη.

Με τον Τσιόδρα ασχολήθηκε, πάντως, και ο διάσημος Ελλην ιατρός του Στάνφορντ Ιωάννης Ιωαννίδης (σε συνέντευξή του στο Κόντρα, στην Αναστασία Γιάμαλη). Οπως αποκάλυψε ο ιατρός, εκείνον εννοούσε ο καθηγητής όταν ξέσπασε σε δάκρυα μπροστά στις κάμερες μιλώντας για τα γεροντάκια, τη ζωή των οποίων προστάτευε. Οπως υποστήριξε ο κύριος Ιωαννίδης, ο κάποτε φίλος του Τσιόδρας αξιοποίησε διαστρεβλωμένη μια ιδιωτική συνομιλία τους για να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού.

Οι βόμβες του καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη

Ο Ιωαννίδης -ας σταθούμε στον διάσημο ιατρό μας του Στάνφορντ- έριξε βόμβες πάντως και, δη, μεταμεσονύκτιες. Για την εντολή του Μαξίμου να τον εξαφανίσουν από όλα τα ΜΜΕ – ασχέτως αν ήταν συμμαθητής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Κολλέγιο. Για τον αποκλεισμό του από τις στήλες μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας, που προωθούσε τα συμφέροντα της καπνοβιομηχανίας. Για την ακύρωση εκδήλωσης που προγραμμάτιζε μαζί του ο ευρωβουλευτής Κιμπουρόπουλος, στον οποίο έγιναν άνωθεν υποδείξεις. Ειλικρινά, εξεπλάγημεν από τις αποκαλύψεις του. Μα, συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα;

Related posts

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα

Βάφτηκε όλος ο δρόμος με αίμα, ξεκληρίστηκε ολόκληρη οικογένεια: Νεκροί και οι 6, έπεσε πάνω τους φορτηγό