Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα»: Πυροσβέστες έγιναν Άη-Βασίληδες με τα δώρα για τα παιδιά του νοσοκομείου

Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα»: Μία εξαιρετική και ιδιαίτερα συγκινητική πρωτοβουλία

Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα»: Μία ιδιαίτερα συγκινητική πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε χθες από το Πυροσβεστικό Σώμα. Οι πυροσβέστες ντύθηκαν Άη-Βασίληδες και πήγαν δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στην Μονάδα Παίδων της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Οι πυροσβέστες πέταξαν κυριολεκτικά και ανέβαιναν με σχοινιά από όροφο σε όροφο γαι να μοιράσουν δώρα στα παιδιά.

Πέρα από τους πυροσβέστες, τα παιδιά είδαν από κοντά και τη μπάντα του Σώματος να παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τα παιδιά καταχάρηκαν με αυτή την έκπληξη και η κα. Βαρδινογιάννη ανέφερε «Είναι σημαντικό να δούμε την λάμψη μέσα στα μάτια των παιδιών μας, μέσα από αυτή την εκδήλωση. Είναι σπουδαίο το έργο της Πολιτικής Προστασίας σε αυτή την δύσκολη για όλους μας περίοδο» και απευθυνόμενη στον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Στέφανο Κολοκούρη, εξήρε το έργο και την προσφορά των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος προς την Ελληνική κοινωνία και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «είμαστε συμπαραστάτες στο σπουδαίο έργο που επιτελείτε».

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης. Καθώς και ο Διοικητής του του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας και η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη μέσω Skype.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Ενώ παρών ήταν επίσης και ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Νιάφας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από την συγκινητική πρωτοβουλία για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας «Ελπίδα»

Related posts

Πώς θα βγάλετε τη νέα ταυτότητα – Τα πρόστιμα αν δεν αλλάξετε

Μούδιασε ο κόσμος: Auτό είναι το γνωστό φάpμακο που ανακαλεί ο ΕΟΦ

Ανατριχιάσαμε ολόκληροι: Φpίκη με μωpό ενός έτους