«Οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες» – Λατινοπούλου υπέρ Μπογδάνου

«Η αντικομμουνιστική ρητορική πρέπει να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες», υποστηρίζει

H πολιτεύτρια της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου συνεχίζει τις προκλητικές αναρτήσεις. Αυτή τη φορά εξέφρασε τη λύπη της για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, λέγοντας πως «οι αντικομμουνιστικές απόψεις πρέπει να λέγονται χωρίς συνέπειες».

Στη σημερινή της ανάρτηση κάνει λόγο για φοβικότητα που πρέπει να ξεπεράσουμε απέναντι στην αριστερά και τον κομμουνισμό, ενώ πρόσθεσε πως η αντικομμουνιστική ρητορική πρέπει να μπορεί να λέγεται χωρίς συνέπειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Λατινοπούλου είχε στηρίξει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο όταν εκείνος είχε αναδημοσιεύσει τη λίστα με τα ονόματα των προσφυγόπουλων από νηπιαγωγείο στο κέντρο της Αθήνας.

«Συμφωνούμε όλοι πως η δημοσιοποίηση ονοματεπωνύμων στο διαδίκτυο και ειδικά παιδιών είναι λάθος. Είναι όμως γεγονός πως σε ορισμένες συνοικίες η συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών που φοιτούν σε νηπιαγωγεία δεν είναι ελληνικής καταγωγής δείχνοντας το μαύρο μέλλον που έρχεται», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν με απαράδεκτες, σεξιστικές και αναχρονιστικές απόψεις

Σημειώνεται ότι το στέλεχος της ΝΔ έχει απασχολήσει και άλλες φορές στο παρελθόν με απαράδεκτες, σεξιστικές και αναχρονιστικές απόψεις όπως για τις «αποκρουστικές γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα», αλλά και το σχόλιο «κατάντια», μετά την ακύρωση του σκοταδιστικού Συνεδρίου Γονιμότητας.

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη