Οι χρήστες του Twitter αποθεώνουν τη γενναιότητα της Ιωάννας μετά τη σημερινή της εμφάνιση στο δικαστήριο

by Αντώνης Βαλμάς

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Την αποθεώνουν οι χρήστες του Twitter

Σήμερα ξεκίνησε η δίκη της υπόθεσης με την Ιωάννα Παλιοσπύρου να δηλώνει εδώ και μέρες ότι θα βρεθεί στο δικαστήριο για να αντικρίσει την κατηγορούμενη που της έριξε το βιτριόλι.

Και πράγματι με γενναιότητα η Ιωάννα έφτασε το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια, όμως η δράστις, Ε.Κ., δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Οι χρήστες του Twitter αποθεώνουν τη γενναιότητα της Ιωάννας μετά τη σημερινή της εμφάνιση στο δικαστήριο

Μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την παρακάτω δήλωση στους δημοσιογράφους δείχνοντας για μια ακόμη φορά το αστείρευτο θάρρος της: «Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι».

Το Twitter υποκλίθηκε στο μεγαλείο και στο θάρρος αυτής της 35χρονης γυναίκας, που έπεσε θύμα μιας εμμονής και βρήκε το ψυχικό σθένος να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Χρήστης του Twitter έγραψε αυτό που περνούσε από το μυαλό πολλών: «Ήσουν όμορφη και παραμένεις ΟΜΟΡΦΗ. Ο, τι κι αν προσπάθησε να σου κάνει, δεν το κατάφερε τελικά. Είσαι ΠΡΟΤΥΠΟ για μένα, για τον καθένα από μας. Σ ευχαριστώ.»

Άλλος εξέφρασε τη συμπαράστασή του με λίγα λόγια: «Είμαστε όλοι με την Ιωάννα. Δικαίωση για αυτό το κορίτσι».

«Θεωρώ πως η εμφάνιση και συμμετοχή της Ιωάννας στη δική, δείχνει το σθένος και την γενναιότητα που την διακατέχει, ενώ η απουσία της 36χρονης την δειλία να αντικρίσει τι προκάλεσε! Ελπίζω η δικαιοσύνη για μια φορά να πράξει σωστά!» σημείωσε άλλος χρήστης.

Στη δυνατή εικόνα της Ιωάννας στάθηκε ένας ακόμα χρήστης του twitter: «Βλέπεις αυτή την εικόνα και σπάει κάτι μέσα σου όταν αντιλαμβάνεσαι πού μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο μίσος. Η Ιωαννα σήμερα παραδίδει μαθήματα ζωής».

Πρότυπο και σύμβολο την χαρακτήρισε χρήστης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης με τα παρακάτω λόγια: «Όχι δεν τελείωσε η ζωή της όπως λέτε κάποιοι, δε θα πεθαίνει κάθε μέρα, η Έφη δεν κατάφερε να τη σκοτώσει. Είναι όρθια και παλεύει, είναι πρότυπο και σύμβολο και με το καλό όταν τελειώσει με τις επεμβάσεις αποκατάστασης θα επανέλθει στην καθημερινότητα».

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter για τη σημερινή εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα