Οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες κατέκτησαν 9 μετάλλια για τη χώρα μας, αλλά όλοι υποδέχτηκαν τους παίκτες του Survivor

by Αντώνης Βαλμάς

Έλληνες Παραολυμπιονίκες: Έκαναν περήφανη την Ελλάδα κατακτώντας 9 μετάλλια

Έλληνες Παραολυμπιονίκες: Μια μεγάλη διάκριση πέτυχε πριν από λίγες μέρες ο Παραολυμπιονίκης μας Αντώνης Τσαπατάκης, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ.

Έλληνες Παραολυμπιονίκες: Κατέκτησαν 9 μετάλλια αλλά δεν τους υποδέχτηκε κανείς

Ωστόσο όπως φαίνεται μερικοί προτίμησαν να δηλώσουν τον ενθουσιασμό τους όχι στο επίτευγμα ενός πραγματικού Survivor, αλλά σε άτομα που προέρχονται από ριάλιτι και πιστεύουν πως έχουν κατορθώσει το απίστευτο, χωρίς στην ουσία να έχουν ιδέα τι θα πει να παλεύεις για όλη σου τη ζωή, ώστε να κάνεις την αδυναμία σου… την απόλυτη δύναμή σου.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Τσαπατάκης, τερμάτισε τρίτος στα 100μ. πρόσθιο SB4 παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα με επίδοση 1:52.00.

Συνολικά, η Ελλάδα κατέκτησε την 10η θέση στον πίνακα των μεταλλίων στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ. Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας.

Ο απολογισμός ήταν εννέα μετάλλια και συγκεκριμένα τέσσερα χρυσά, δύο ασημένια και τρία χάλκινα.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (3) και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου.

Ένα ασημένιο και ένα χάλκινο κατέκτησε ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, ένα ασημένιο ο Γιάννης Κωστάκης, και οι Αντώνης Τσαπατάκης και Παναγιώτης Χριστάκης κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν