Οι φήμες θα επιβεβαιωθούν: Τρίτο πρόσωπο στη ζωή του 32χρονου πιλότου

by Τόνια Τζαφέρη

Δολοφονία Καρολάιν: Τρίτο πρόσωπο στη ζωή του 32χρονου πιλότου

Δολοφονία Καρολάιν: Αυτή η υπόθεση φαίνεται να μας απασχολήσει για πολύ ακόμη. Είναι σοκαριστικά τα στοιχεία που καθημερινά ακούγονται και έρχονται στην επιφάνεια. Και δυστυχώς τα περισσότερα επιβεβαιώνονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Μεγάλες ανατροπές λοιπόν στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, αναμένεται να λάβουν χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μία εξ’ αυτών αφορά στην προσωπική ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στην οποία φέρεται να υπήρχε ακόμα ένα πρόσωπο πέρα από τη σύζυγό του, Κάρολαϊν.

Οι φήμες έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ημέρες, μετά τα υπονοούμενα στον αέρα του έκτακτου «Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Ωστόσο σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ είναι πέρα για πέρα αληθινές και δεν πρόκειται για «κουτσομπολιά της γειτονιάς».

Δολοφονία Καρολάιν: Τρίτο πρόσωπο στη ζωή του 32χρονου πιλότου

Φαίνεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διατηρούσε παράνομη σχέση με πρόσωπο το οποίο «μπαινόβγαινε στη ζωή του». Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε, τα στοιχεία του οποίου αναμένεται… να σοκάρουν την κοινή γνώμη.

Πιθανότατα το πρόσωπο αυτό έχει άμεση σχέση με την απόφαση της Κάρολαϊν να εγκαταλείψει τον σύζυγό της. Παίρνοντας μαζί της και τη μικρή Λυδία, ωστόσο τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από πλευράς Αστυνομίας.

Δολοφονία Καρολάιν: Τρίτο πρόσωπο στη ζωή του 32χρονου πιλότου

Είναι ξανά θέμα χρόνου μέχρι να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία. Ωστόσο όλο και περισσότερο επιβεβαιώνουν το σενάριο, πως υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που αφορά το ζευγάρι. Και δεν γνωρίζουμε ακόμη αν συνέβαλε κάπως και στην δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Μέχρι ώρας ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται φυλακισμένος στον Κορυδαλλό και μάλιστα σε ήσυχη πτέρυγα. Προκειμένου να μην δημιουργηθούν επεισόδια μεταξύ των φυλακισμένων και του ίδιου.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα