Οι φωνές, η ανάρτηση 9 μέρες μετά το θάνατο της Ίριδας και η Τζωρτζίνα: Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανάρτηση λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού της

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με το πως συμπεριφερόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στο ίδιο της το σπίτι αλλά και το πως την επηρέαζαν οι χωρισμοί της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Η ένταση στο σπίτι της οικογένειας, η ανάρτηση στα 9ήμερα του θανάτου του μωρού και ο «αποκλεισμός» του Μάνου Δασκαλάκη από την Τζωρτζίνα.

Για διαρκείς εντάσεις στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου κάνουν λόγο άνθρωποι που ήξεραν καλά το ζευγάρι και ζούσαν κοντά στην περιοχή. Μία γειτόνισσα της μητέρας της Ρούλας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «σαν παιδί η Ρούλα ήταν πολύ ατίθασο» και πως από το σπίτι της οικογένειας, στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα ακούγονταν φασαρίες και βωμολοχίες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης μάλωναν συχνά και όπως τονίζει η γειτόνισσα «ένας από τους δύο προκαλούσε. Ο Μάνος προκαλούσε; Η Ρούλα; Εμείς πάντως ακούγαμε φωνές».

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την μικρή Ίριδα, τα αίτια θανάτου της οποίας διερευνώνται

Σε αυτήν την ανάρτηση, στις 30 Μαρτίου 2021, μόλις 9 ημέρες από την ημέρα που το λίγων μηνών μωρό έφυγε από την ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου γράφει, μεταξύ άλλων, «ποιος Θεός και ποια θρησκεία τιμωρεί έτσι γονείς; Αντί για κουλουράκια και τούρτες, φτιάχνουμε κόλλυβα. Πόση δύναμη υπάρχει σε έναν άνθρωπο να μπορεί να περπατάει και να κάνει τον καραγκιόζη για το άλλο του παιδί για να μην καταδικαστεί κι αυτό στη μόνιμη θλίψη που υπάρχει πλέον».

Ακόμη, στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας πως ο πατέρας της άτυχης Τζωρτζίνας δεν είχε επαφές μαζί της τις τελευταίες εβδομάδες, πριν το κορίτσι υποστεί την ανακοπή που της προκάλεσε την αναπηρία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έβαζε λόγια» στην Τζωρτζίνα, ώστε να μην μιλάει με τον Μάνο

Αυτό διότι, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη, μετά από έναν μεγάλο τσακωμό και την φυγή του Μάνου Δασκαλάκη από το σπίτι, η Ρούλα Πισπιρίγκου «έβαζε λόγια» στην Τζωρτζίνα, ώστε να μην μιλάει με τον Μάνο, θέλοντας να τον «ψήσει».

Συνέχισε λέγοντας πως «από τον θάνατο της Ίριδας μέχρι την ανακοπή της Τζωρτζίνας, αυτές τις 15-20 ημέρες, είναι ζήτημα ο Μάνος να είδε λίγα λεπτά το παιδί. Το παιδί μπήκε στο Καραμανδάνειο με την εγκεφαλοπάθεια. Η Ρούλα δεν τον άφηνε να δει το παιδί και ίσως ο Μάνος ποτέ δεν κατάφερε να της εξηγήσει».

Related posts

Ποια βιταμiνη μας λείπει και μπορεί να μας αδuνατiσει;

Γονείς, μεγάλη προσοχή: Νεαρός κατέληξε στο νοσοκομείο αφού τα έφαγε – Δυστυχώς, κάνουν θραύση στους εφήβους

Φρικτός θάνατος για 26χρονη: Πέθανε από επίθεση καρχαρία, ενώ προσπαθούσε να σώσει την 5χρονη κόρη της