Οι γονείς της Καρολάιν έριξαν «μαύρη πέτρα»: Ο πατέρας της πήρε τη μεγάλη απόφαση και βάζει οριστικό τέλος στην Αλόννησο

Καρολάιν Κράουτς: Νέα ζωή για τους γονείς και την κόρη της

Ο πατέρας της δολοφονημένης από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, Καρολάιν Κράουτς πήρε τη μεγάλη απόφαση και αποφάσισε να βάλει ένα οριστικό τέλος στη ζωή της οικογένειας από την Αλόννησο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε πωλητήριο στο σπίτι τους στην Αλόννησο, καθώς μετά τη δολοφονία της κόρης τους πήραν τη μικρή Λυδία κι έφυγαν οριστικά από το νησί. Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα της Καρολάιν μαζί με τη μικρή Λυδία πήγαν στις Φιλιππίνες και ζουν μαζί με την αδερφή της 19χρονης Καρολάιν.

Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαια δολοφονία της μητέρας της. Από τη στιγμή που κέρδισαν την κηδεμονία της αποφάσισαν να απομακρυνθούν ώστε το παιδί να μεγαλώσει με ηρεμία, ενώ ο Ντέιβιντ Κράουτς τόνισε ότι θα αλλάξει και επώνυμο.

«Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετό της. Ήταν πάντα πρόθεσή μου να αλλάξω το όνομά της από αυτό του φυσικού της πατέρα, από εκείνη την ημέρα τον Ιούνιο του 2021 όταν συνελήφθη στο μνημόσυνο της κόρης μου και είχε γίνει σαφές ότι την είχε δολοφονήσει», είχε πει.

Η μικρή Λυδία αποκαλεί «μαμά» την αδερφή της Καρολάιν

Μάλιστα, όπως είχαν αναφέρει οι γονείς της Καρολάιν, η μικρή Λυδία δεν μιλάει ελληνικά ενώ αποκαλεί «μαμά» την αδερφή της Καρολάιν και θεωρεί αδερφάκια της τα ξαδέρφια της.

Παρά τη δικαστική διαμάχη των δύο οικογενειών, οι δύο πλευρές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για το καλό της εγγονής τους. Ωστόσο, η μικρή δεν αναγνωρίζει τους γονείς του Αναγνωστόπουλου πλέον.

Μετά από όλον αυτό τον πόνο που βίωσαν αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή αφήνοντας τα πάντα πίσω τους στην κυριολεξία.

Το σπίτι στην Αλόννησο αποφάσισαν να το πουλήσουν, καθώς έφυγε από το νησί και ο πατέρας της Καρολάιν. Στις φωτογραφίες για την πώληση, το σπίτι φαίνεται άθικτο, όπως όταν ζούσαν ακόμα εκεί. Έχει ακόμα την κούνια της Λυδίας και τις φωτογραφίες της Καρολάιν.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας Κράουτς στην Αλόννησο

Related posts

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους: «Τσάντες» γεμάτες με ερωτικές επιστολές παίρνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η μικρή Λυδία μεγάλωσε: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της Καρολάιν δύο χρόνια μετά τη δολοφονία

Ξεκινά η εκταφή της σορού της Καρολάιν και πωλείται το σπίτι στην Αλόννησο: Η οικογένεια τα πουλάει όλα και κόβει κάθε δεσμό με την Ελλάδα

Πήρε εκδίκηση για την κόρη του: Ο πατέρας της Καρολάιν “τελειώνει” τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και τον δολοφόνο

Νέα αδιανόητη αποκάλυψη: «Έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της η φίλη και γειτόνισσα της Καρολάιν Κράουτς

«Γι’ αυτό τη σκότωσε, τότε τρελάθηκε τελείως»: Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν και λέει τα πάντα για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ξεσπάει ο Ντέιβιντ Κράουτς για τη δολοφονία της Κάρολαϊν: Η μικρή Λυδία, η επιμέλεια και ο δολοφόνος που «αφαίρεσε δυο ζωές»

«Η μικρή Λυδία θα ζει τώρα ειρηνικά»: Οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έχασαν τη μάχη για την επιμέλεια της

Δικαίωση για τη Καρολάιν: Η απόφαση του δικαστηρίου «αποτέλειωσε» τους γονείς του Αναγνωστόπουλου