Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Όσα σχολίασε μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ικανοποίηση μετά τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης και την καταδίκη της 37χρονης Έφης Κακαράντζουλα εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μάλιστα, την ίδια ώρα φίλες της ως ένδειξη συμπαράστασης φόρεσαν λευκές μάσκες, δηλώνοντας έτσι πως οποιαδήποτε γυναίκα θα μπορούσε να είναι στη θέση της Ιωάννας.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε δήλωσή της προς τους δημοσιογράφους ανέφερε: «Θέλω να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την απόφαση του δικαστηρίου και έτσι τώρα βρίσκω τη δύναμη να επικεντρωθώ μόνο στην αποκατάσταση της υγείας μου και να συνεχίσω τον αγώνα μου. Να ευχαριστήσω θέλω δημόσια κάποιους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη, τους δικηγόρους μου τον κ. Λύτρα και τον κ. Αλεξανδρή, την ελληνική αστυνομία που εξιχνίασε την υπόθεση και οδήγησε την ένοχη ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Όσα σχολίασε μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Στη συνέχεια η Ιωάννα ευχαρίστησε τους γιατρούς της, την οικογένειά της, τις φίλες της και ιδιαίτερα «όλο τον κόσμο γιατί ήταν ιδιαίτερα σημαντικός σύμμαχος».

Ακόμη η ίδια ανέφερε: «Ελπίζω οι γυναίκες και όλα τα θύματα βίας και οι κακοποιημένες γυναίκες να βρουν στο πρόσωπο μου την ελπίδα ώστε να μη φοβούνται και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Θα προσπαθήσω να είμαι δίπλα σε όποιον με χρειαστεί για να τον βοηθήσω».

Στο τέλος, η Ιωάννα ευχαρίστησε προσωπικά στους δημοσιογράφους και μάλιστα χάρισε και αναμνηστικά βραχιόλια μου γράφουν «Είμαι δυνατή».

Από την πλευρά του, ο κ. Λύτρας δήλωσε: «Η απόφαση έρχεται να με επιβεβαιώσει ότι η κατηγορούμενη σκοπό είχε να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι να τη βλάψει. Προσωπική δικαίωση, ναι. Νομίζω ότι η απόφαση δε θα αλλάξει ούτε στο Εφετείο».

Τη στιγμή που η Έφη Κακαράντζουλα, αποχωρούσε από τη δικαστική αίθουσα, πρόσωπα από το περιβάλλον της Ιωάννας της φώναξαν: «Τέρας, τέρας όρθιο». Εκείνη δεν απάντησε.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Όσα σχολίασε μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν