Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό στην Τατιάνα Στεφανίδου μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

“Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει”

Πρόκειται για το πρόσωπο των ημερών, ο οποίος έχει τραβήξει την δημοσιότητα για τους λάθος λόγους. Πέρα από το γεγονός πως δημοσίως εξέθεσε άγνωστη κοπέλα, αλλά και προχώρησε σε μια άκρως προσβλητική συμπεριφορά σχολιάζοντας τα ρούχα και τα κιλά της, φαίνεται αμετανόητος και σίγουρα χρειάζεται κάποια ψυχολογική υποστήριξη.

Μετά την δημόσια κατακραυγή απείλησε με απόπειρα αυτοκτονίας την οποία και έκανε με χάπια, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο. Το κορυφαίο όμως είναι ότι έκανε νέα επίθεση αυτήν την φορά στην Δανάη Μπάρκα αποκαλώντας την ”χοντρή”.

Ο γνωστός χορογράφος πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης 2 Νοεμβρίου. Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην Στεφανίδου και το T-live για την πορεία της κατάστασης της υγείας του.

Οι νέες δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό

«Πλέον είμαι καλά, έχω ξεφύγει τον κίνδυνο, αλλά εντάξει… Ακόμα χρειάζομαι κάποιες ώρες για να αναρρώσω. Δε θέλω να πω πάρα πολλά, θέλω να πω μόνο ότι ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν και μου έστειλαν μήνυμα. Όταν μπορέσω με την πρώτη ευκαιρία, θα μιλήσω για το θέμα και θα ανοιχτώ για ό,τι συνέβη.

Προς το παρόν είμαι καλά. Όλοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι είναι κοντά μου, με προσέχουν και με νοιάζονται οπότε αυτό είναι το σημαντικό» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό. Ο χορογράφος πριν τις πρώτες δηλώσεις του δέχτηκε τη δημόσια κατακραυγή για το βίντεο, όπου χλεύαζε κοπέλα με παραπάνω κιλά για την ενδυματολογική της επιλογή.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο