Οικογενειακή τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Νεκρός 46χρονος πατέρας από πνιγμό, χαροπαλεύει ο 15χρονος γιος

Θεσσαλονίκη : Το μπάνιο εξελίχθηκε στον χειρότερο εφιάλτη

Τραγική είναι η είδηση από την Επανομή, όπου ένας πατέρας μόλις 46 ετών άφησε την τελευταία του πνοή παλεύοντας με τα κύματα μπροστά στα μάτια του 16χρονου γιου του, ο οποίος επίσης χαροπαλεύει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή Ακρωτήρι Επανομής, όταν έχασε την ζωή του ένας άνδρας, 46 ετών.

Φουσκωτό σκάφος με 30 μετανάστες (25 άνδρες και 5 γυναίκες) εντοπίστηκε στη νησίδα Μπαρπαλιάς ανατολικά της Μυτιλήνης, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022. Μια από τις γυναίκες που επέβαινε στο σκάφος και ήταν εγκυμονούσα γέννησε πάνω στη νησίδα το μωρό της. Όλοι οι μετανάστες περισυνελέγησαν με ασφάλεια από το σκάφος του Λιμενικού και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Εκεί περιμένει ασθενοφόρο, προκειμένου να παραλάβει τη γυναίκα και το νεογέννητο βρέφος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που επέβαιναν στο φουσκωτό σκάφος είναι υπήκοοι Ερυθραίας. (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ/EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, ενημερώθηκε στις 19:00 για δύο κολυμβητές, οι ζωές των οποίων βρίσκονταν σε κίνδυνο.

Περισσότερες πληροφορίες για το τραγικό περιστατικό στην Θεσσαλονίκη

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής περιπολικό σκάφος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπίστωσαν ότι οι δύο Βούλγαροι κολυμβητές, ηλικίας 46 και 15 ετών(πατέρας και γιος) είχαν ανασυρθεί στην παραλία από έτερους λουόμενους, ενώ πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ τους παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το thessnews.gr, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 46χρονου, ενώ ο 15χρονος παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες