Οικογενειακή Τραγωδία στον Καναδά: Δράμα με τον 17χρονο που δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τους γονείς του και μετά αυτοκτόνησε

Καναδάς: Ο έφηβος πυροβόλησε θανάσιμα τους γονείς του

Τρομακτική οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Καναδά, με έναν έφηβο να πυροβολεί θανάσιμα τους γονείς του, μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι, μετά από κλήση και βρήκαν τα πτώματα του 46χρονου Brian Desormeaux, της 43χρονης Janet Desormeaux και του 17χρονου γιου τους, Ashton Desormeaux, με τραύματα από πυροβολισμούς.

«Μέσα από την έρευνα και σε συνεργασία με το γραφείο του ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός αφαίρεσε τη ζωή των γονέων του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της αστυνομικής υπηρεσίας και προσθέτει «δεν υπήρχαν ενδείξεις ότι ο νεαρός είχε διαγνωστεί ή νοσηλευόταν για ασθένεια σχετιζόμενη με την ψυχική υγεία».

Ο έφηβος ήταν φοιτητής στο St. Charles College στο Σάντμπερι, αλλά και μέλος ενός τοπικού συλλόγου πάλης, μαζί με τον πατέρα του και μάλιστα, είχαν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Arm Wrestling Sudbury, στις 22 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το CBC News, .

«Ο Brian δεν ήταν μόνο παλαιστής, αλλά επίσης φίλος, πρότυπο, δάσκαλος και σαν μπαμπάς για πολλούς από τους νεότερους παλαιστές. Είχε άγρια εξωτερική εμφάνιση, αλλά από κάτω ήταν ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Ενδιαφερόταν για την οικογένειά του και το άθλημα της πάλης… Ήταν καλό μέλος της κοινότητας που βοηθούσε όποιον το χρειαζόταν», αναφέρει ο σύλλογος σε ανάρτηση.

Έγκλημα στον Καναδά: Οικογενειακή τραγωδία με έφηβο που σκότωσε τους γονείς του

Ο σύλλογος περιέγραψε την Τζάνετ ως αφοσιωμένη μητέρα, με «αναμφίβολη αγάπη» για τα παιδιά και τον σύζυγό της, επισημαίνοντας «έδωσες στην οικογένειά σου όλο σου το είναι… δεν θα μπορούσε κανείς να ζητήσει κάτι περισσότερο από μια μητέρα και σύζυγο».

Για τον έφηβο, ο σύλλογος σημειώνει «Ashton, ήσουν η επόμενη γενιά των μεγάλων της πάλης. Το πάθος σου ως παιδί και έφηβος για το άθλημα είναι αυτό που όλοι θέλουμε από τους νεότερους παλαιστές μας».

Στο GoFundMe δημιουργήθηκε μια σελίδα, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να βοηθηθεί η κόρη του ζευγαριού με τα έξοδα κηδείας, μετά την οικογενειακή τραγωδία που βίωσε.

Μάλιστα, στην περιγραφή αναφέρει «Η κόρη τους Lee Ann, φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Laurentian, θα αντιμετωπίσει τώρα το δύσκολο έργο να κανονίσει την κηδεία εκείνων που αγαπούσε περισσότερο».

Related posts

«Δίδυμοι» ισχυροί σεισμοί πολλών Ρίχτερ – Αισθητοί στην Αττική

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος