Όλη η Ελλάδα προσεύχεται: Νέα εξέλιξη με την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη

by Maria Giannoutsou
Όλη η Ελλάδα προσεύχεται: Νέα εξέλιξη με την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη

Δυστυχώς μόλις πριν λίγες μέρες έχασε τη σύζυγό του

Θετικά είναι τα νέα για την υγεία του Μανώλη Μαυρομμάτη, αφού ο αγαπημένος αθλητικογράφος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν από τον Φεβρουάριο στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», έπειτα από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο διαμέρισμά τους στην περιοχή του Κολωνακίου.

Στις 2 Απριλίου είχε γνωστοποιηθεί ότι ο Μανώλης Μαυρομμάτης είχε αποσωληνωθεί. Τότε, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, είχε αναφέρει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ότι: «Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην ομάδα των γιατρών της ΜΕΘ του «Γεννηματά», έκαναν τις προσπάθειές του και σήμερα ένας άνθρωπος επανήλθε και θα είναι κοντά μας σε λίγο καιρό. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και τα ευχάριστα πρέπει να τα λέμε».

Ο θάνατος της συζύγου του, Ρένας Βενιέρη

H Ρένα Βενιέρη τελικά δεν τα κατάφερε και πέθανε στις 25 Μαΐου ύστερα από ανακοπή. Ο Μανώλης Μαυρομμάτης έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό Κέντρο Αποκατάστασης στο οποίο θα συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο αθλητικογράφος υπέστη εγκαύματα στο 18% του σώματός του, ενώ πιο δύσκολη ήταν η κατάσταση της συζύγου του, η οποία, είχε εγκαύματα στο 40% του σώματός της και βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.

Προτεινόμενα