Ολλανδή δημοσιογράφος: «Μου πέταξαν πέτρα στο κεφάλι – Φεύγω από την Ελλάδα»

by Τόνια Τζαφέρη
Ολλανδή δημοσιογράφος: «Μου πέταξαν πέτρα στο κεφάλι – Φεύγω από την Ελλάδα»

“Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο των Τούρκων και μου είπε να πάω στον Ερντογάν”.

Δυστυχώς η υπόθεση με την Ολλανδή δημοσιογράφο στην χώρα μας δεν εξελίσσεται και πολύ ομαλά και σίγουρα κάθε μορφή επίθεσης και βίας είναι καταδικαστέα.

Καταγγελίες ότι δέχτηκε επίθεση με πέτρα αλλά και ότι την «διώχνουν» με έμμεσο τρόπο από την Ελλάδα έκανε σε ολλανδικό μέσο, η Ολλανδή δημοσιογράφος Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ που έβγαλε από τα ρούχα του τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν του είπε ότι ψεύδεται για τις «βάρβαρες επαναπροωθήσεις» μετανταστών.

Ολλανδή δημοσιογράφος: «Μου πέταξαν πέτρα στο κεφάλι – Φεύγω από την Ελλάδα»

Σε συνέντευξή της η δημοσιογράφος αναφέρει ότι δέχτηκε επίθεση στο κεφάλι με πέτρα: «Επέστρεφα σπίτι μου από ένα μαγαζί σε ένα σκοτεινό δρόμο όταν ένας άνδρας μου πέταξε μία πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο των Τούρκων και μου είπε να πάω στον Ερντογάν. Η πέτρα έσκισε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα πολύ γρήγορα να πάω στο σπίτι μου. Αυτό ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη ένα διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών» υποστήριξε.

Ολλανδή δημοσιογράφος: Ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα

Η ίδια τονίζει ότι σύντομα θα φύγει από την Ελλάδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο μέλλον: «Πιθανότατα θα θελήσουν να μου κάνουν δύσκολη τη ζωή. Η ζωή μου όμως είναι εδώ και έχω σημαντική δουλειά να κάνω εδώ», δήλωσε και πρόσθεσε ότι για λόγους ασφαλείας δεν ανακοινώνει την ημερομηνία που θα φύγει από τη χώρα.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρει ότι δεν βρίσκεται υπό την προστασία των ελληνικών αρχών αλλά ότι δέχεται υποστήριξη από το ολλανδικό σωματείο δημοσιογράφων που ήρθε σε επαφή με το υπουργείο Εξωτερικών και την πρεσβεία.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, μίλησε για τους εορτασμούς του Πολυτεχνείου, υποστηρίζοντας ότι το κόκκινο καπέλο της έγινε σύμβολο και ότι θα φορεθεί από πολλούς στην πορεία: «Το κόκκινο καπέλο μου έγινε σύμβολο. Στην αυριανή πορεία χίλιοι άνθρωποι θα φορέσουν ένα κόκκινο καπέλο. Φοράω αυτό το καπέλο τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είχα σκεφτεί εκ των προτέρων να το βάλω στη συνέντευξη Τύπου. Δέχομαι μίσος από την ακροδεξιά και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ όλη την ημέρα» δηλωσε.

Προτεινόμενα