Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Κούγια: Τι είπε για το Δασκαλάκη και τη δίκη που έρχεται

Αλέξης Κούγιας: «Επίθεση» στον Μάνο Δασκαλάκη

Εχθές ξεκίνησε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία θα συνεχιστεί και αύριο, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και σε απόπειρα εις βάρος της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Εκείνο όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η στάση του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, ο οποίος έγινε έξαλλος έγινε με δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα» του STAR και της Ζήνας Κουτσελίνη.

Ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τη διακοπή της δίκης «άτυχη στιγμή της Δικαιοσύνης». «Το απολογητικό υπόμνημα που θα θέσουμε αύριο στις 9:00 είναι 125 σελίδες.

Μόνο για να το διαβάσει η κυρία ανακριτής θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο ημέρες. Είπα να μην ταλαιπωρηθούν οι ένορκοι, το δικαστήριο, οι 50 γιατροί και οι νοσηλευτές από την Πάτρα. Έχει νεκρώσει το Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Παρόλα αυτά δεν ακούστηκα», δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Η κ.Πισπιρίγκου κρατείται εννέα μήνες. Το 18μηνο συμπληρώνεται 5 Νοεμβρίου, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει δίκη “άρπα κόλλα”. Έχω πάντα εμπιστοσύνη στα δικαστήρια, αλλά σε κάθε περίπτωση με σοκάρει αυτή η εξέλιξη. Αύριο το πρωί δεν θα γίνει η δίκη, θα περιμένει ένα ολόκληρο δικαστήριο πότε θα τελειώσει η ανάκριση. Δεν μπορώ να καταλάβω. Απαγορεύεται να ξεκινήσει η δίκη χωρίς την παρουσία της Πισπιρίγκου και δικηγόρου» είπε.

Μιλώντας για τον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αφαιρεί τις φωτογραφίες από τα μνήματα των παιδιών και τόνισε ότι θα έχει προβλήματα στη δίκη. Σημειώνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας.

Αλέξης Κούγιας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αυθάδη τρόπο απέναντί μου»

«Χθες του διατύπωσα ένα ευθύ παράπονο, για ποιο λόγο βγάζει τις φωτογραφίες των παιδιών από τους τάφους. Είχε αυθάδη τρόπο απέναντί μου και το έκανε μπροστά τους δικηγόρους του. Του είπα ότι είναι ποινικό αδίκημα γιατί είναι βεβήλωση και μου είπε “καλά, θα κάνω ότι γουστάρω”. Ο κ.Δασκαλάκης θα έχει πολλά προβλήματα στη δίκη» είπε ο γνωστός ποινικολόγος.

Ανέφερε χαρακτηριστικά πως η δίκη αυτή θα είναι η «δίκη των ιατροδικαστών», ενώ τόνισε πως στο υπερασπιστικό τους οπλοστάσιο έχουν 8 ιατροδικαστές, δύο παθολογοανατόμους και ένα καθηγητή πανεπιστημίου. Αναφέρθηκε επίσης στην αποτελεσματικότητα του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων και ρώτησε πότε θα απαντήσει στο εξώδικο που του έχει στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Related posts

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ σuγκρούστηκε με αυτοκίνητο – Νεκpός ο οδηγός του ΙΧ

Σεισμός τώρα στην Ελλάδα