Όλοι πρόσεξαν την αντίδραση της: Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις είδε τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη

Συνεχίστηκε τη Τετάρτη, 5/4, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνα.

Κατά τη διάρκεια της δικασίμου ένταση προκλήθηκε από ερώτηση του συνηγόρου της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια, για μεταμοσχεύσεις οργάνων στην εξέταση του γιατρού, διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη ενώ υπήρξαν υπόνοιες για εμπόριο οργάνων.

Ο γιατρός και φύλακας –άγγελος της 9χρονης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη έκανε λόγο για το σύνδρομο Μινχάουζεν, με την 34χρονη να αποχωρεί από την αίθουσα.

Ακόμα, μία χαρακτηριστική στιγμή που συνέβη μέσα στη δικαστική αίθουσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ιάσονα Τσόλη στο T-live, ήταν η αντίδραση της κατηγορουμένης στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη.

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπίριγκου όταν είδε τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών που είχε να εμφανιστεί αρκετές ημέρες στις δικασίμους, θέλησε να παρακολουθήσει την κατάθεση του κ. Ηλιάδη με τον οποίο διατηρούσαν στενές σχέσεις. Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε γίνει αντιληπτός από τη Ρούλα Πισπιρίγκου εξ’ αρχής, όταν όμως η Πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση για ένα διάλειμμα, η κατηγορούμενη εντόπισε τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειξε να εκπλήσσεται. Τον κοίταξε για αρκετά δευτερόλεπτα, εκείνος απέφυγε την οποιαδήποτε οπτική επαφή και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα» είπε ο δημοσιογράφος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο