Όλοι πρόσεξαν την αντίδραση της: Τι έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις είδε τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα στη δικαστική αίθουσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη

Συνεχίστηκε τη Τετάρτη, 5/4, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνα.

Κατά τη διάρκεια της δικασίμου ένταση προκλήθηκε από ερώτηση του συνηγόρου της κατηγορουμένης, Αλέξη Κούγια, για μεταμοσχεύσεις οργάνων στην εξέταση του γιατρού, διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων στο Ρίο, Ανδρέα Ηλιάδη ενώ υπήρξαν υπόνοιες για εμπόριο οργάνων.

Ο γιατρός και φύλακας –άγγελος της 9χρονης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη έκανε λόγο για το σύνδρομο Μινχάουζεν, με την 34χρονη να αποχωρεί από την αίθουσα.

Ακόμα, μία χαρακτηριστική στιγμή που συνέβη μέσα στη δικαστική αίθουσα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ιάσονα Τσόλη στο T-live, ήταν η αντίδραση της κατηγορουμένης στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη.

Η αντίδραση της Ρούλας Πισπίριγκου όταν είδε τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών που είχε να εμφανιστεί αρκετές ημέρες στις δικασίμους, θέλησε να παρακολουθήσει την κατάθεση του κ. Ηλιάδη με τον οποίο διατηρούσαν στενές σχέσεις. Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είχε γίνει αντιληπτός από τη Ρούλα Πισπιρίγκου εξ’ αρχής, όταν όμως η Πρόεδρος διέκοψε τη συνεδρίαση για ένα διάλειμμα, η κατηγορούμενη εντόπισε τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδειξε να εκπλήσσεται. Τον κοίταξε για αρκετά δευτερόλεπτα, εκείνος απέφυγε την οποιαδήποτε οπτική επαφή και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα» είπε ο δημοσιογράφος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Related posts

Τα “έριξε” όλα στους γιατρούς: Ο Αλέξης Κούγιας “αθωώνει” την Πισπιρίγκου και έγινε χαμός στο δικαστήριο

Η συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας από την Πάτρα για τον Ανδρέα Ηλιάδη: «Αν δεν ξέρεις εσύ ποιος είναι ο γιατρός, ρώτα εμένα που ξέρω καλά»

Το μυστήριο με το πανάκι της Ίριδας: Η κατάθεση του Ηλιάδη τα φέρνει όλα στο φως και τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Κουτσαίνοντας και με εμφανή τα ράμματα έφτασε στο δικαστήριο: Η αναπάντεχη παρουσία της Ρούλας Πισπιρίγκου με φούστα και μαύρο καλσόν

Πήρε την ομορφιά της μητέρας της: Η κόρη της Εύης Βατίδου και του Αλέξη Κούγια, Μάιρα, έγινε 17 χρόνων και είναι πανύψηλη

«Τρέμει» η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» η κατάθεση φύλακα άγγελου της 9χρονης Τζωρτζίνας

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είχε επιδεινωθεί ακραία η κατάστασή της»

Αποκαλύψεις-βόμβα από την παιδοκαρδιόλογο της Τζωρτζίνας: Είπε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου αυτό που περίμεναν όλοι

«Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση από τη μητέρα»: Η κατάθεση – φωτιά της παιδιάτρου της Τζωρτζίνας