«Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή» – Συγκλονίζει ο γιος του Βασίλη Λεβέντη

by Τόνια Τζαφέρη

Η κατάσταση του πατέρα του χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Σε κρίσιμη κατάσταση στον νοσοκομείο του “Ευαγγελισμού” νοσηλεύεται ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, με βαριά πνευμονία εξαιτίας του κορονοιού.

Σήμερα το μεσημέρι (26/9), μάλιστα, το νοσοκομείο εξέδωσε το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την πορεία της υγείας του 70χρονου πολιτικού, την οποία και χαρακτήρισε κρίσιμη.

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός για τον Βασίλη Λεβέντη

Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Πριν από λίγη ώρα, ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, με μια ανάρτηση στο Facebook ζήτησε από όλους να προσευχηθούν για τον πατέρα του που παλεύει με τον κορονοϊό.

«Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή» – Συγκλονίζει ο γιος του Βασίλη Λεβέντη

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μάριος Γεωργιάδης.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν