Ωραιόκαστρο: Επτά συλλήψεις και πρόστιμα σε νέους που συναθροίστηκαν σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη

Ωραιόκαστρο: Είχαν στην κατοχή τους και μικροποσότητα ναρκωτικών

Ωραιόκαστρο: Ακόμα ένα περιστατικό παράνομης συνάθροισης ατόμων σε σπίτι έλαβε χώρα χθες, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικές αρχές σε έλεγχο που πραγματοποίησαν. Εντόπισαν επτά άτομα ηλικίας 18 έως 26 ετών να έχουν συναθροιστεί σε σπίτι του Ωραιοκάστρου. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον εν λόγω διαμέρισμα και πέρα από τον παραπάνω από το επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων, εντόπισαν στην κατοχή των νέων μικροποσότητα κάνναβης.

Οι συλλεφθένετες νεαρής ηλικίας, όλοι ενήλικοι, από 18 έως 26, συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους για κατοχή ναρκωτικών. Εκτός αυτού, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αντιμετωπίζει και το αδίκημα για την παραβίαση των προληπτικών μέτρων για την πρόληψη των ασθενειών. Σε όλους τους νεαρούς, επιβλήθηκαν πρόστιμα. Συγκεκριμένα, στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος 3.000, ενώ στους υπόλοιπους 300 ευρώ.

Ωραιόκαστρο: Επτά συλλήψεις και πρόστιμα για συναθροισμό σε σπίτι

Εκτός από το περιστατικό στην περιοχή του Ωραιοκάστρου χθες συνελήφθησαν επίσης πρόστιμα σε Θεσσαλονίκη και Κέρκυρα

Η 27χρονη ιδιοκτήτρια ενός καφέ-ουζερί συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η δεύτερη φορά που έσπαγε την καραντίνα και λειτουργούσε το κατάστημά της παρά το νόμο. Στο εσωτερικό του καταστήματος εντοπίστηκαν 4 άτομα. Η ιδιοκτήτρια συνελήφθη και της επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ το κατάστημα θα αναστείλει τη λειτουργία του για 30 μέρες.

Τέλος, στην Κέρκυρα συνελήφθη ιδιοκτήτης επιχείρισης λιανεμπορίου. Ο άνδρας δεν έκανε χρήση της μάσκας και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς και αναστολή λειτουργίας για 15 μέρες.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα