Οργανωμένες παραλίες: Ανακοινώθηκε νωρίτερα το άνοιγμά τους – Η ημερομηνία που ξεκινάνε

by Αντώνης Βαλμάς

Οργανωμένες παραλίες: Ανοίγουν νωρίτερα απ’ οτι περιμέναμε

Οργανωμένες παραλίες: Για τις 15 Μαΐου προανήγγειλε το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου Παναγιώτης Σταμπουλίδης. Εξηγώντας μάλιστα ότι αυτό θα γίνει μαζί με τον τουρισμό.

Ο κ. Σταμπουλίδης αναφέρθηκε και στην επαναλειτουργία της εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου. Επισημαίνοντας στην ΕΡΤ ότι «προχωρούμε και ανοίγουμε την αγορά με πολύ προσεκτικά και συγκεκριμένα».

Οργανωμένες παραλίες: Αυτή είναι η οριστική ημερομηνία που ανοίγουν

Άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού εκτός από το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών

Ο κ. Σταμπουλίδης αναφέρθηκε και στην επαναλειτουργία της εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου, επισημαίνοντας στην ΕΡΤ ότι «προχωρούμε και ανοίγουμε την αγορά με πολύ προσεκτικά και συγκεκριμένα».

Για τα εστιατόρια των ξενοδοχείων, είπε ότι λειτουργούν μόνο για τους διαμένοντες σε αυτά. Ενώ από τη Δευτέρα 3 Μαΐου θα είναι ανοιχτά και για όσους δεν διαμένουν στο ξενοδοχείο. Και αυτό αρκεί να λειτουργεί σε υπαίθριο χώρο.

Οργανωμένες παραλίες: Αυτή είναι η οριστική ημερομηνία που ανοίγουν

Για τα sms στο 13033, ο γενικός γραμματέας διευκρίνισε ότι η σχετική απόφαση ισχύει μέχρι τις 14 Μαΐου. Αναμένεται να δοθεί νέα ανακοίνωση για την περίοδο μετά τις 15 Μαΐου, ενώ πρόσθεσε ότι τα μηνύματα βοηθούν την κοινωνία ώστε να κρατηθεί σε έναν αυτοπεριορισμό.

Ο ΓΓ Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή ανέφερε, δε, πως από τις 14 Μαΐου και μετά «θα κάνουμε κι άλλα βήματα. Και αυτό εφόσον τα μέτρα δεν είναι επιθετικά προς την πανδημία».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα