Οργή για τη Χρυσηίδα Δημουλίδου – «Ο πιλότος δεν ήθελε να τη σκοτώσει»

by Τόνια Τζαφέρη

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Ο πιλότος δεν ήθελε να την σκοτώσει»

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Ελληνίδας συγγραφέας και όχι άδικα. Για ένα τόσο επίκαιρο και ευαίσθητο ζήτημα, όπως η δολοφονία της 20χρονη Κάρολαιν από τον σύζυγο της, η Χρησηίδα δεν δίστασε να γράψει δημοσίως την άποψη της:

“Για μένα είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό. Κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Πιστεύω πως δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του”, υποστήριξε η συγγραφέας.

Η ανάρτηση που ξεκινάει κάπως έτσι, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων. Καθώς και την οργή των χρηστών για όσα είπε, σχετικά με το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Ο πιλότος δεν ήθελε να την σκοτώσει»

Η γνωστή συγγραφέας, αφού υποστηρίζει ότι η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου έχει μετατραπεί σε τηλεοπτικό σόου από δημοσιογράφους και εκπομπές. Κατηγορεί και την αστυνομία που συμπεριφέρεται σαν να συνέλαβε κάποιον καταζητούμενο εδώ και χρόνια serial killer.

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι τα πράγματα είναι απλά και όχι τόσο πολύπλοκα όσο τα παρουσιάζουν. Καθώς η Καρολάιν «μαγεύτηκε» σε πολύ μικρή ηλικία από τον πιλότο. Ο οποίος ωστόσο από «Θεός» άρχισε να μεταβάλλεται σε «συνηθισμένο άνθρωπο με τις οποιαδήποτε αδυναμίες του, κούραση, λάθη, κακή συμπεριφορά».

Η συνέχεια της ανάρτησης της Χρυσηίδας Δημουλίδου:

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Ο πιλότος δεν ήθελε να την σκοτώσει»

«Ήταν εκεί που άρχισε να σκέπτεται πως ίσως ο γάμος της να ήταν λάθος. Να μιλά για χωρισμό και να ψάχνει για σπίτι ώστε να φύγει από κοντά του. Ο Αναγνωστόπουλος ως ωριμότερος και πατέρας που δεν ήθελε να αποχωριστεί το παιδί του, άρχισε να φοβάται πως θα τον εγκαταλείψει. Και όλος αυτός φόβος να μετατρέπεται σε στρες που είναι το χειρότερο για έναν πιλότο. Ήθελε να έχει κι εκείνος την ηρεμία του πλάι σε μια γυναίκα που θα του πρόσφερε γαλήνη. Στήριξη και όχι γκρίνια και αμφιβολίες. Οι προστριβές άρχισαν να γίνονται όλο και πιο συχνές και εκείνος αδυνατώντας να αντιληφθεί τι συνέβαινε στο μυαλό μιας νέας κοπέλας που μόλις γέννησε. Αντί να της παρέχει ουσιαστική βοήθεια, την άφηνε να βιώνει το εσωτερικό της μαρτύριο», προσθέτει.

Ακολούθως, η Δημουλίδου εκφράζει την άποψη ότι μετά από όσα δήλωσε ο 33χρονος πιλότος. Δεν πιστεύει πως είχε προσχεδιάσει τον φόνο της. Και πως «όλα έγιναν σε μια στιγμή έντασης, θυμού, κούρασης και μεγάλης ανασφάλειας που του δημιουργούσαν οι απειλές της ότι θέλει να χωρίσουν και ίσως τον εγκατέλειπε».

«Επίσης δήλωσε πως η Καρολάιν, προφανώς λόγω την σύγχυσης που και ή ίδια περνούσε. Ήταν κάπως αδιάφορη με την κόρη τους. Όχι πως δεν αγαπούσε το παιδί της, αλλά οι ευθύνες που προερχόταν από αυτό, την έκαναν να μην έχει τον πλήρη έλεγχο των πράξεών της. Εξάλλου δεν είχε καμία βοήθεια. Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ τους εκείνο το μοιραίο βράδυ, το γεγονός είναι ένα. Κόπηκε το νήμα της ζωής της. Και μετά αντιλαμβανόμενος τι έκανε. Δημιούργησε ένα επιπόλαιο σκηνικό για να μην φυλακιστεί και μείνει, όπως είπε, η κόρη του δίχως έστω τον ένα γονέα», συμπληρώνει.

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Η αναλυτική ανάρτηση της

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα