«Όταν έμαθα για τον όγκο στο κεφάλι σοκαρίστηκα, είδα την ασθένεια ως αγώνα και αποφάσισα να βγω νικήτρια» – Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Ανθής Βούλγαρης

by Τόνια Τζαφέρη

Η περιπέτεια υγείας που άλλαξε την ζωή στην γνωστή δημοσιογράφο

Έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από την πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού… Η γνωστή δημοσιογράφος δεν διστάζει να δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη με σκοπό να δώσει δύναμη και έμπνευση σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Ανθή Βούλγαρη μας εξομολογείται αλήθειες, στον Γιάννη Βίτσα και το «7 ΜΕΡΕΣ TV».

Τρεις μήνες σχεδόν στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA και το πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα που παρουσιάζετε έχει ουσιαστικά ξεχωρίσει.

Δόξα τω Θεώ, πάμε καλά. Κάθε ημέρα ανεβαίνουμε. Είναι μαραθώνιος. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Άλλωστε, τον τελευταίο λόγο έχει πάντα ο τηλεθεατής.

«Όταν έμαθα για τον όγκο στο κεφάλι σοκαρίστηκα, είδα την ασθένεια ως αγώνα και αποφάσισα να βγω νικήτρια» – Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Ανθής Βούλγαρης

Ανθή, τι σε έχει διδάξει η εμπειρία παρουσίασης ενημερωτικών προγραμμάτων που εδώ και δύο χρόνια υπηρετείς;

Πως κάθε ημέρα είναι διαφορετική. Είμαι, νομίζω, πια πιο ευέλικτη. Αν με έχει διδάξει κάτι αυτή η εμπειρία, είναι ότι πρέπει πάντα να είμαι καλά διαβασμένη και ενημερωμένη.

Παρά το γεγονός ότι παρουσιάσατε, με μεγάλη επιτυχία, την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, αποχωρήσατε. Σας στενοχώρησε;

Με στενοχώρησε ότι δεν πίστεψαν στις δυνάμεις μου. Ήταν καθαρά δική μου επιλογή να φύγω. Έτσι, όμως, είναι αυτή η δουλειά. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει!

Έχεις δεχθεί πολεμικές συμπεριφορές;

Με το που μεταπήδησα στην τηλεόραση, στο ενημερωτικό κομμάτι, αισθανόμουν ότι πρέπει να αποδείξω κάθε τι από την αρχή. Αυτό με πεισμώνει περισσότερο, αν θέλεις μου δίνει ένα ακόμη και κίνητρο στη δουλειά.

Η συνέχεια συνέντευξης της Ανθής Βούλγαρη

Δέχθηκες δηλαδή bullying από τους δημοσιογράφους της ενημέρωσης;

Όχι, δεν θα έλεγα bullying. Θα ήμουν άδικη. Παρ’ όλ’ αυτά, κάποιοι με αντιμετώπισαν με δυσπιστία.

Αντιμετώπισες ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχες το σθένος να παραδώσεις μαθήματα ζωής, μιλώντας δημόσια για την περιπέτεια που βίωσες.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ. Ένιωσα πως ίσως θα μπορούσα να βοηθήσω ορισμένους ανθρώπους, καταθέτοντας τη δική μου εμπειρία. Εύχομαι να τα έχω καταφέρει έστω και λίγο.

Σοκαρίστηκες όταν έμαθες για τον όγκο στον εγκέφαλο;

Σαφώς και σοκαρίστηκα. Δεν πίστευα ότι μου συνέβαινε. Νομίζω ότι στη δική μου περίπτωση έπαιξε ρόλο πως από την παιδική μου ηλικία ασχολούμουν με τον αθλητισμό. Είχα μάθει να αγωνίζομαι για οτιδήποτε. Έτσι είδα την ασθένεια. Ως έναν αγώνα. Και αποφάσισα αυτομάτως ότι πρέπει να βγω νικήτρια.

«Όταν έμαθα για τον όγκο στο κεφάλι σοκαρίστηκα, είδα την ασθένεια ως αγώνα και αποφάσισα να βγω νικήτρια» – Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Ανθής Βούλγαρης

Έχεις σκεφθεί να γράψεις ένα βιβλίο που θα βασίζεται στα όσα βίωσες, στο οποίο θα δίνεις συμβουλές σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τώρα καρκίνο;

Δεν αντιμετώπισα καρκίνο. Ήταν καλοήθης όγκος. Ήταν πολύ πιο ήπιο. Παρ’ όλ’ αυτά, επειδή ήταν στο κεφάλι, παρέμεινε δύσκολο. Ναι! Το σκέφθηκα πολλές φορές να γράψω ένα βιβλίο, απλώς δεν έχω βρει το χρόνο. Έχω κρατήσει ένα ημερολόγιο τόσο από την περίοδο, πριν κάνω την εγχείρηση, όσο κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, έπειτα από το χειρουργείο, η οποία ήταν αρκετά δύσκολη.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν