Ουρά ανθρωπιάς: 5.000 άτομα περίμεναν στη βροχή για να δουν αν μπορούν να σώσουν ένα 5χρονο αγοράκι με καρκίνο

5χρονο αγοράκι με καρκίνο: 5.000 άτομα περίμεναν στη βροχή για να δουν αν μπορούν να τον σώσουν

Πάνω από 5.000 άτομα που περίμεναν με περίσσια υπομονή για να δουν αν μπορούν να σώσουν ένα 5χρονο αγοράκι που δίνει μάχη με τον καρκίνο. O Oscar Saxelby-Le είναι ένα μικρό αγόρι που η μοίρα δεν του φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο 5χρονος αντί να παίζει με τους φίλους ξέγνοιαστα πρέπει να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του απέναντι σε μία σπάνια μορφή λευχαιμίας. Οι γονείς του παιδιού ανησύχησαν στο τέλος του περασμένου έτους όταν οι μελανιές που είχε στο σώμα του το παιδάκι δεν έφευγαν.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του παιδιού πως μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα πρέπει να βρεθεί δότης, ώστε να καταφέρουν να τον σώσουν.

Ουρά ανθρωπιάς: 5.000 άτομα περίμεναν στη βροχή  για να δουν αν μπορούν να σώσουν ένα 5χρονο αγοράκι με καρκίνο

Η ιστορία του 5χρονου αγοριού έγινε γνωστή από την εφημερίδα «Sun» και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική

«Ο μικρός Όσκαρ πλέον δεν μπορεί καν να φάει. Οι γονείς του ζουν τον χειρότερο εφιάλτη», είπε φίλος της οικογένειας.

Οι γονείς του μικρού Όσκαρ έτρεξαν μία καμπάνια με ονομασία «Hand in Hand for Oscar». Στόχος τους να προσεγγίσουν όσο περισσότερο κόσμο θα ήθελε να δει αν είναι συμβατός δότης για τον μικρούλη.

Αυτό που δεν περίμεναν ήταν πως μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο μαζεύτηκαν κάπου στα 5.000 άτομα! Χιλιάδες άνθρωποι που σχημάτισαν μία τεράστια ουρά ανθρωπιάς κάτω από τη βροχή και περίμεναν με μεγάλη υπομονή να δουν αν είναι συμβατοί.

Δεν είναι γνωστό αν έχει βρεθεί δότης για τον Όσκαρ, ωστόσο χιλιάδες εθελοντές έδωσαν ανάσα ελπίδας

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν