Πάει για τη νίκη: Ο Αντώνης Σαμαράς μόλις έκανε πρόταση στο πιο δυνατό όνομα και είναι έτοιμος να σαρώσει

by Ioanna Themistocleous
Πάει για τη νίκη: Ο Αντώνης Σαμαράς μόλις έκανε πρόταση στο πιο δυνατό όνομα και είναι έτοιμος να σαρώσει

Ασταμάτητος ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρώην πρωθυπουργός ανεβάζει όλο και περισσότερο τις μετοχές του. Βλέπει πως έχει ρεύμα. Το κοινό του αυξάνεται και οι φωνές που του ζητούν την ίδρυση νέου κόμματος όλο και πληθαίνουν. Δεν είναι λίγοι τελικά οι δυσαρεστημένοι από τα δεξιά οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας που ψάχνουν νέο καταφύγιο. Ο Σαμαράς ετοιμάζεται να τους το… προσφέρει και ταυτόχρονα να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στο κόμμα που υπηρέτησε επί σειρά ετών.

Το ένα όνομα – της Νέας Δημοκρατίας – μετά το άλλο ενσωματώνεται στο κίνημα που δημιουργεί ο πρώην πρωθυπουργός. Ο Σαμαράς βρίσκεται σε συνεχή ραντεβού ανά την Ελλάδα αναζητώντας τα κατάλληλα πρόσωπα για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του νέου του κόμματος. Παράλληλα με την Αθήνα το βάρος πέφτει και στην περιφέρεια. Μεγάλο μέρος αυτού στη Βόρεια Ελλάδα, εκεί όπου είναι ευρέως γνωστό πως ο Σαμαράς έχει ένθερμους υποστηρικτές. Το ρεπορτάζ «τρέχει» και αναφέρει πως πρόσφατα ο ίδιος βρέθηκε προς αυτά τα μέρη έχοντας μάλιστα συνάντηση με πρόσωπο, το οποίο αν καταφέρει να πείσει θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία.

Ο Σαμαράς πάει να… ψήσει την Πατουλίδου

Το ρεπορτάζ του parapolitika.gr αποκαλύπτει συνάντηση ανάμεσα σε Σαμαρά και Βούλας Πατουλίδου. «Ξεχωριστό ενδιαφέρον προκάλεσε, πάντως, η συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός με τη χρυσή Ολυμπιονίκη του 1992, Βούλα Πατουλίδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τετ α τετ πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά, γεγονός που πυροδότησε νέα σενάρια για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Όσοι παρακολουθούν τις διεργασίες θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι στο τραπέζι της συζήτησης βρέθηκε και το ενδεχόμενο μιας πολιτικής συνεργασίας με τη νυν περιφερειακή σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας, σε περίπτωση που ο πρώην πρωθυπουργός προχωρήσει τελικά στην ίδρυση νέου κόμματος. Αν και επισήμως κανείς δεν επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της συνάντησης, το πολιτικό παρασκήνιο στη Βόρεια Ελλάδα παραμένει ιδιαίτερα έντονο, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στις επόμενες κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Συναγερμός στην Αντιπολίτευση: Η εγκύκλιος-«φωτιά» του ΥΠΕΣ, τα email στους απόδημους και ο πυρετός των πρόωρων εκλογών

Στέφανος Κασσελάκης: «Θέλω τα παιδιά που θα φέρουμε στον κόσμο να…» – Η συγκινητική αποκάλυψη για την οικογένεια με τον Τάιλερ

Τέλος: 5 συστατικά στο ντουλάπι της κουζίνας σας που απωθούν μυρμήγκια και κατσαρίδες

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για την νεκρή γυναίκα που βρέθηκε σήμερα σε σπηλιά στον Λυκαβηττό κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων

Αύγουστος: Αυτές οι 3 ημερομηνίες γέννησης που είναι προορισμένες για τύχη και αφθονία – Το Σύμπαν τις ευνοεί

Προτεινόμενα