Παγώνη για Πάσχα: «Δεν πειράζει εάν ένα Πάσχα δεν φύγουμε για το χωριό»

Παγώνη για Πάσχα: Αναλυτικά τι ανέφερε για το άνοιγμα των μετακινήσεων από νομό σε νομό

Παγώνη για Πάσχα: Μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, ανέφερε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων. Αλλά και οι διασωληνωμένοι και οι εμβολιασμοί θα κρίνουν αν θα επιτραπούν ή όχι οι μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Συγκεκριμένα ανέφερε «Όλοι με το Πάσχα ασχολούνται, αλλά εδώ πεθαίνει τόσος κόσμος. Όλοι θέλουμε να πάμε στα εξοχικά και τα νησιά. Δεν θα κάνουμε μάσκα σε κλειστούς χώρους. Θα μπορούμε να βγούμε με μάσκες και αποστάσεις, να πάμε και στον προαύλιο χώρο εκκλησιών, με αποστάσεις και μάσκες. Το αν θα πάμε στα χωριά, θα εξαρτηθεί την Μεγάλη Εβδομάδα από τον αριθμό των κρουσμάτων, τον αριθμό των διασωληνωμένων και πόσο έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί στον βαθμό που εμείς θέλουμε».

Ύστερα πρόσθεσε «Δεν πειράζει εάν ένα Πάσχα δεν φύγουμε για το χωριό. Γιατί αν φύγουν όλοι, θα αδειάσει η Αθήνα και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Όμως, εκεί που θα πάει ο κόσμος θα υπάρχουν πολλά προβλήματα. τώρα κάνουμε προσεκτικά βήματα για να ανοίξουν τα καταστήματα και σιγά σιγά η εστίαση. Έχει σημασία αν ο καθένας θα πάει στα χωριά του ή κάπου που θέλουν να κλείσουν και να μείνουν. Δεν θα κάνουμε Πάσχα μέσα στα σπίτια όπως πέρυσι. Μόλις πουν ότι επιτρέπεται η μετακίνηση από νομό σε νομό θα φύγουν όλοι. Είναι ψυχολογικά πιεσμένος ο κόσμος».

Παγώνη για Πάσχα: Πιθανό το ενδεχόμενο να μην πάμε στα χωριά μας

Πέρα από τις μετακινήσεις του Πάσχα, αυτά ανέφερε για το σοκαριστικό έγκλημα στον Ερυθρό Σταυρό

Η κα. Παγώνη αναφέρθηκε επίσης στο σοκαριστικό έγκλημα με τον 60χρονο που αφαίρεσε τον αναπνευστήρα από έναν 76χρονο, επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως είπε «Είναι ένα τραγικό συμβάν. Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, ο οποίος -από όσο γνώριζα- πήγαινε καλά. Τέτοιες λεπτομέρειες, όπως το ποιον έχεις δίπλα σου, δεν είναι και τόσο εύκολο να τις γνωρίζεις. Γιατί ο καθένας που έρχεται να νοσηλευτεί, έχει κάποιο πρόβλημα. Εάν έχει και άλλα προβλήματα που δεν έχει εκδηλώσει, δεν είναι εύκολο να τα γνωρίζεις. Αν ήταν σε μια ΜΕΘ θα ήταν σε διαφορετικές συνθήκες. Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν θα ενοχλούνταν από το μηχάνημα που έδινε ζωή σε έναν συνάνθρωπό του».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα