«Πάγωσαν» οι γονείς της Καρολάιν: Στα δικαστήρια για την απαίτηση της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η απαίτηση της οικογένειας του για την μικρή Λυδία

Τα δικαστήρια θα κρίνουν αν μπορεί η μικρή Λυδία να μεγαλώσει στις Φιλιππίνες, μακριά από το σκοτάδι που έχει αφήσει η υπόθεση των Γλυκών Νερών ή αν θα πρέπει να μείνει στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της.

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τις 17 Ιανουαρίου το 2023, για τον ορισμό επικοινωνίας μεταξύ της οικογένειας του 33χρονου και της κόρης του Λυδίας.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, οι γονείς της άτυχης Κάρολαιν Κράουτς έχουν ζητήσει ο τρόπος επικοινωνίας του παιδιού με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να γίνεται μέσω skype.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η οικογένεια του πιλότου θέλουν την γονική μέριμνα

Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν αναφέρουν ότι το παιδί «είναι καλύτερα στο εξωτερικό και η Σούζαν έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς ότι πρέπει να πάρουν την γονική μέριμνα του παιδιού θα αποφασίσει το δικαστήριο γι αυτό που είναι πιο νοσηρό το περιβάλλον».

Οι ίδιοι άνθρωποι σχολιάζουν ότι το δικαστήριο θα κρίνει αν «η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της».

Related posts

Πώς να ενεργοποıήσετε στο κıνητό την εφαρμογή για εıδοποίηση πρıν τον σεıσμό

Νέος πολύ μεγάλος σεισμός πριν λίγο – Αισθητός στην Αττική

Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες