«Πάγωσαν» στην δίκη του Βαγγέλη Γιακουμάκη με τα λόγια της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει

Δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πάγωσαν με τα λόγια της αδερφής του

Δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πάγωσαν με τα λόγια της αδερφής του

Δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη: Η υπόθεση που γράφτηκε με μαύρο μελάνι στην ελληνική ιστορία. Δευτέρα 14/06/2021 συνεχίζεται η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων, σε κλίμα που κόβει την ανάσα. Η δίκη για τον, μάταια χαμένο, Βαγγέλη έγινε στην αίθουσα του δικαστικού μεγάρου Ιωαννίνων. Όταν η αδελφή του ανέβηκε στο βήμα, όλοι συγκλονίστηκαν από τα σπαρακτικά λόγια της.

Δίκη Βαγγέλη Γιακουμάκη: Πάγωσαν με τα λόγια της αδερφής του

Βαγγέλης Γιακουμάκης – Η δίκη: Τα συναισθήματα της αδελφής του

«Αυτή τη στιγμή όλο αυτό μου είναι πολύ δύσκολο γιατί έχασα τον αδερφό μου και δεν το έχω ξεπεράσει, ουσιαστικά έχασα και τους γονείς μου… Ίσως να έχω ξεχάσει κάποια πράγματα και δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Ξέρω ότι αδερφός μου ένοιωθε άβολα. Άκουσα για ένα περιστατικό που τον είχαν διώξει μπροστά σε όλους. Άκουσα πολλά περιστατικά. Αυτά αστεία δεν είναι σίγουρα», είπε πολύ συγκινημένη.

Η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη εκτίμησε πως ο ίδιος δεν τους είχε μιλήσει επειδή έβλεπε πως ήταν μόνος του και υπήρχε ατιμωρησία και ανασφάλεια και δεν ήθελε να γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

«Είχα παγώσει και έκανα τρεις μήνες να κοιμηθώ διαβάζοντας τί έπαθε ο αδερφός μου, τα έκανα όλα εικόνα και ανατρίχιαζα»

Τα περιστατικά που την έχουν στοιχειώσει ήταν το συμβάν με τη μπλούζα, το κοκκίνισμα στο πρόσωπο και το χτύπημα με τη βούρτσα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

*Η δίκη θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη 15/6 στις 9:30 το πρωί.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα