Παιδί με σύνδρομο Down λιώνει από χαρά και δίνει το πιο γλυκό φιλί στον αδερφό του που έκανε τατουάζ με το πρόσωπο του στο χέρι

Παιδί με σύνδρομο Down: Ο αδελφός του έκανε τατουάζ με το πρόσωπό του στο χέρι

Παιδί με σύνδρομο Down: Ο αδελφός του έκανε τατουάζ με το πρόσωπό του στο χέρι

Παιδί με σύνδρομο Down: Το πρόσωπο του αδελφού του μέσα στο στόμα ενός λιονταριού ζωγράφισε στο χέρι του, ένας άντρας. Μία τρυφερή και συγκινητική στιγμή, όταν ο μικρότερος αδελφός που έχει σύνδρομο Down αντιλαμβάνεται το τατουάζ με τη φιγούρα του. Όταν συνειδητοποίησε ποιο πρόσωπο είναι στο τατουάζ, ο νεαρός άντρας έσκυψε πάνω από το κάθισμα του αυτοκινήτου, αγκάλιασε με αγάπη τον αδελφό του και του έδωσε ένα γλυκό φιλί.

Η μητέρα τους, Soares Sheila, από το Ρίο ντε Τζανέιρο, δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook με τη λεζάντα: «Δείτε την αντίδραση του μωρού μου στο όμορφο τατουάζ το οποίο δείχνει το πρόσωπό του μέσα στο στόμα ενός λιονταριού»

«Αγαπητοί μου φίλοι, όταν δημοσίευσα αυτό το βίντεο, θα ορκιζόμουν ότι δεν θα είχε τόσες πολλές κοινοποιήσεις. Αυτός είναι ο Θεός. Ποτέ δεν είχα κάτι εύκολο σε αυτή τη ζωή, μόνο ο Θεός και οι πιο κοντινοί μου φίλοι γνωρίζουν καλά τι έχω περάσει στη ζωή μου»

«Πολλές μάχες, πολλές ήττες και πολλές νίκες, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψα τα παιδιά μου. Και κέρδισα.»

«Ξέρεις γιατί; Επειδή ο Θεός υπάρχει. Ναι, υπάρχει, αν έχεις πίστη, επιμονή και πιστεύεις ότι μια μέρα όλα θα φτιάξουν»

«Σας ορκίζομαι ότι η πρόθεσή μου όταν δημοσίευσα αυτό το βίντεο ήταν απλά να δείξω μία ακόμα στιγμή από τα παιδιά μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που μοιράστηκαν το βίντεο των παιδιών μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου»

Η ανάρτηση είχε περισσότερα από 10.000 like και 1.400 κοινοποιήσεις, με ανθρώπους από όλο τον κόσμο να στέλνουν μηνύματα εκτίμησης και θαυμασμού στο μεγάλο αδελφό.

Παιδί με σύνδρομο Down: Ο αδελφός του έκανε τατουάζ με το πρόσωπό του στο χέρι

Δείτε το δημοφιλές βίντεο και τα σχόλια

Ένας χρήστης του Facebook σχολίασε: «Είναι ωραίο να βλέπεις μία αληθινή και άνευ όρων αγάπη»

Ένας άλλος είπε: «Πολύ όμορφο βίντεο, δεν κουράζομαι να το βλέπω»

«Πώς να μην συγκινηθείς από την αγάπη που υπάρχει μεταξύ αυτών των αδελφών. Μόνο όσοι έχουν αδέλφια γνωρίζουν ποια είναι η σύνδεσή τους», είπε ένας τρίτος.

Ενώ ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Ένα από τα πιο όμορφα τατουάζ που έχω δει ποτέ!»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα