Παιδί του λαού: O Αδωνις Γεωργιάδης κουβάλησε τελάρα στη Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν φοβάται να λερώσει τα χέρια του ο υπουργός Ανάπτυξης

Το προεκλογικό κλίμα είναι έντονο και ο Άδωνις Γεωργιάδης πραγματοποίησε μια επίσκεψη στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών. Ενόψει των εορτών με πρωτοβουλία της διοίκησης της Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών θα δοθούν πάνω από 40 τόνοι φρέσκων τροφίμων σε ευάλωτους συμπολίτες μας.

Πάνω από 40 τόνους φρέσκων τροφίμων που θα δοθούν ως δωρεά για τις ημέρες των γιορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς που στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους πολίτες συγκέντρωσαν έμποροι στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών μετά από πρωτοβουλία της διοίκησης της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (ΟΚΑΑ).

Την παραλαβή τους έκανε το πρωί ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να βάλει και ένα χεράκι στην φόρτωση των προμηθειών στα φορτηγά που περίμεναν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών:

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης επισκέφθηκε και επικρότησε την πρωτοβουλία ομάδας εμπόρων να δημιουργήσουν το δικό τους «καλάθι του νοικοκυριού».

Άδωνις Γεωργιάδης: Η δήλωση του υπουργού

«Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη γιατί με πρωτοβουλία των ανθρώπων της Κεντρικής Λαχαναγοράς συγκεντρώθηκαν 40 τόνοι φρέσκα τρόφιμα. Ήδη τώρα που μιλάμε φορτώνονται σε φορτηγά για να μοιραστούν σε μητροπόλεις της νότιας Αθήνας, του Πειραιά και της βόρειας Αθήνας, σε κοινωνικά παντοπωλεία και γενικά σε χώρους όπου άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να γεμίσουν το γιορτινό τους τραπέζι θα βρουν μία μικρή ανακούφιση μέσα σε αυτές τις εορτές.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Καββαδία, τον κ. Αποστολάκο, τα μέλη της Κεντρικής Λαχαναγοράς και τους εργαζόμενους, διότι όλοι τους συνέβαλαν να μαζευτεί αυτή η πολύ μεγάλη ποσότητα τροφίμων και να δώσουμε λίγη χαρά στους συμπολίτες μας εν μέσω εορτών. Να ευχαριστήσω επίσης τους βουλευτές της ΝΔ, κ. Γιάννη Τραγάκη και κ. Δημήτρη Μαρκόπουλο που ήταν μαζί μου σε αυτή την προσπάθεια για να κάνουμε κάτι τόσο σημαντικό τις άγιες αυτές μέρες».

Related posts

Ευχάριστα νέα για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου: Δεν ακριβαίνει ο μπακαλιάρος με παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη

Η Σοφία Αλιμπέρτη απασφάλισε: Το σχόλιο για τον Άδωνι Γεωργιάδη και η αποθέωση στο διαδίκτυο

«Βολές» Γεωργιάδη κατά Κανάκη: «Αντί να κρύβεται από ντροπή για την υπόθεση Παναγιωτόπουλου το παίζει τιμητής των πάντων»

«Καβγάς» ανάμεσα σε Γερμανού και Γεωργιάδη: Ο αιχμηρός διάλογος στο Twitter για Κανάκη και Τέμπη

«Αφήστε με να περάσω ρε»: Έξαλλος πολίτης με τον Άδωνι Γεωργιάδη στην Βαρβάκειο, γιατί του έκλεισαν τον δρόμο

Πάλι τα ίδια: Τα προϊόντα των σούπερ μάρκετ που θα αυξηθούν ξανά τις επόμενες μέρες

«Μαύρη» μέρα για τον Άδωνι Γεωργιάδη, είχε τροχαίο: Το ατύχημα με το αμάξι δεν καταγράφηκε από την Τροχαία

Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου: Τα αρνητικά σχόλια και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Στην Ελβετία απολαμβάνουν το χιόνι: Η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη