Πανελλαδικές 2022: Η 48χρονη μητέρα και νοσηλεύτρια που αρίστευσε και ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πανελλαδικές εξετάσεις 2022: Η αριστούχος 48χρονη μητέρα

Έτοιμη να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι η Δέσποινα Χατζηλία, η οποία μάλιστα είναι εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης είναι το καμάρι του ΕΠΑΛ Γέρας. Συμμετέχοντας στις Πανελλήνιες 2022, η ίδια κατάφερε να συγκεντρώσει 16.900μόρια.

Η 48χρονη νοσηλεύτρια  δούλευε απογεύματα και νύχτες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να μπορεί να πηγαίνει τα πρωινά στο Επαγγελματικό Λύκειο Γέρας. Η κ. Χατζηλία κατόρθωσε να βγάλει 16.900 μόρια και την καθηγήτριά της, Γεωργία Μπούμπα να φουσκώνει από καμάρι και περηφάνια σύμφωνα με το stonisi.gr.

Ξυπνούσε ξημερώματα για να διαβάσει όταν είχε διαγωνίσματα, ελεύθερο χρόνο δεν είχε επί δύο ολόκληρα χρόνια. Και δεν το μετανιώνει. «Ήταν η πιο όμορφη κούραση», μας λέει.

«Περίμενα να δώσει πανελλήνιες ο 22χρονος σήμερα γιος μου, ο οποίος σήμερα είναι στο τελευταίο έτος στη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο» εξηγεί.

Επέστρεψε στη Β και Γ Λυκείου στο Επαγγελματικό Γέρας, γιατί είχε αποφοιτήσει από Γενικό Λύκειο. «Ήταν δύο χρονιές πολύ όμορφες, και με τα παιδιά και με τους καθηγητές, στους οποίους οφείλω και την επιτυχία μου. Έγραψε 18,9 στην Έκθεση και το οφείλει στους φανταστικούς της καθηγητές» όπως μας λέει.

Πανελλαδικές 2022: Η 48χρονη μητέρα και νοσηλεύτρια που αρίστευσε και ετοιμάζεται για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τα όνειρα της 48χρονης μητέρας για το Πανεπιστήμιο

Είναι νοσηλεύτρια στην καρδιολογική κλινική στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης εδώ και 8 χρόνια. Είχε αποφοιτήσει από τη νοσηλευτική στη διετή σχολή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

«Ηθελα πάντα να περάσω νοσηλευτική και τώρα που είναι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, και αν δεν τα καταφέρω θα πάω στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστήμιο Αιγαίου» ανέφερε στο «Ν».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν