Πανικός σε αεροπλάνο – Έπιασε φωτιά την ώρα της προσγείωσης

by Paraskevi Nakou
Πανικός σε αεροπλάνο – Έπιασε φωτιά την ώρα της προσγείωσης

Τουρκία: Ρωσικό αεροπλάνο πήρε φωτιά από βλάβη στον κινητήρα

Λίγο μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Αττάλειας, αεροπλάνο ρωσικής εταιρείας πήρε φωτιά έπειτα από βλάβη.

Ο κινητήρας ενός ρωσικής κατασκευής επιβατικού αεροσκάφους τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Αττάλια, ανέφερε ο ιστότοπος Airport Haber. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον ιστότοπο δείχνει τις ομάδες αντιμετώπισης επειγουσών καταστάσεων να σπεύδουν στο σημείο ενώ φλόγες και καπνός βγαίνουν από τον κινητήρα.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, το αεροσκάφος είναι ένα Sukhoi Superjet με δυνατότητα μεταφοράς 100 επιβατών και προερχόταν από το θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.

Με βάση τον ιστότοπο του αεροδρομίου, ένα αεροσκάφος της εταιρείας Azimuth Airlines που είχε αναχωρήσει από το Σότσι προσγειώθηκε στις 20.25 (ώρα Ελλάδας). Αν και η πυρκαγιά κατασβέστηκε από τα σωστικά συνεργεία, οι 79 επιβάτες απομακρύνθηκαν από την πτήση A45051 (Άλλες πηγές κάνουν λόγο για 87 επιβάτες και 4 μέλη του πληρώματος). Ο διάδρομος προσγείωσης έκλεισε προσωρινά και η προσγείωση και η απογείωση αεροσκαφών αναβλήθηκε.

Αυτός είναι ο πατέρας του Γιώργου Παρασύρη και δολοφόνος του 20χρονου στην Κρήτη

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια για το σημερινό μακελειό στην Κρήτη – Τον τελείωσε με 4 σφαίρες

Απολαυστικός κορμός με κρέμα λεμονιού, έτοιμος σε λίγα μόνο λεπτά ακόμα και για τις πιο αρχάριες

Όλοι νομίζουν ότι το πήρα από ζαχαροπλαστείο και όμως έφτιαξα αυτό το γλυκό εντελώς μόνη μου

Αν θέλεις ένα αφράτο και ιδιαίτερο κέικ, αυτό το κέικ ανανά με φιστίκι είναι ό,τι πρέπει.

Προτεινόμενα