Πανικός σε παιδική χαρά: Άγρια συμπλοκή – Οικογένειες άρχισαν να παίζουν ξύλο με καδρόνια γιατί τα παιδιά τους μάλωσαν για μία μπάλα

by Εύα Ζαχαριάδη

Πανικός σε παιδική χαρά: Για μια μπάλα συνέβη άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών

Άγρια συμπλοκή συνέβη χθες, Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη σε μια παιδική χαρά. Το αδιανόητο περιστατικό συνέβη όταν οι γονείς άρχισαν να παίζουν ξύλο με καδρόνια γιατί τα παιδιά του μάλωσαν για μια μπάλα.

Όλα συνέβησαν στο Πάρκο Περιστέρια, όπου συνεπλάκησαν δύο οικογένειες (η μία ήταν Ρομά και η άλλη από την Αλβανία), με τα επεισόδια να παίρνουν μεγάλη έκταση, να υπάρχουν τραυματίες και να κρίνεται απαραίτητη η επέμβαση της αστυνομίας.

Πανικός σε παιδική χαρά: Άγρια συμπλοκή – Οικογένειες άρχισαν να παίζουν ξύλο με καδρόνια γιατί τα παιδιά τους μάλωσαν για μία μπάλα

Άγρια συμπλοκή με καδρόνια, πέτρες και μπουκάλια σε παιδική χαρά – Τέσσερις προσαγωγές από την αστυνομία

Όπως αναφέρει το GRTimes, δύο παιδιά άρχισαν να τσακώνονται για μία μπάλα, στη συνέχεια στον καυγά ενεπλάκησαν και οι μανάδες τους, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφεύγει, καθώς στο ξύλο που έπεφτε συμμετείχαν περίπου 20 άτομα που χρησιμοποιούσαν καδρόνια, πέτρες και μπουκάλια.

Από τις συμπλοκές, ένας άνδρας τραυματίστηκε, ενώ στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΟΠΚΕ που προχώρησαν στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Η ένταση συνεχίστηκε, καθώς άτομα που ενεπλάκησαν στον πρώτο καυγά, επέστρεψαν στο ίδιο μέρος και επιτέθηκαν εκ νέου.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και προχώρησαν σε ακόμη τρεις προσαγωγές, οι οποίες συνολικά έφτασαν τις τέσσερις.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν