Πανικός στον αέρα της Κουτσελίνη: «Ποια είστε κυρία μου δεν σας ξέρω;» – «Μπορεί να είμαι τηλεοπτικό σκουπίδι»

by Τόνια Τζαφέρη

“Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που παρεμβαίνουν και σας ευχαριστώ”

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, το μεσημέρι, σε ζωντανή σύνδεση της εκπομπής με την Ζήνα Κουτσινέλη. Δικηγόρος κατηγορουμένων σε υπόθεση που παρουσιάστηκε στην εκπομπή έκανε την παρέμβαση του στο Star και προκλήθηκε ένας πανικός.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος Αντώνης Κατσάς ζήτησε να μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υπογράμμισε «όταν θα τελειώσει αυτή η δίκη, ελπίζω να έχετε την ευθιξία, όχι να ζητήσετε συγγνώμη, δεν έχω τέτοια απαίτηση, είναι τραβηγμένη απαίτηση, αν μη τι άλλο να πείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αθώοι».

Επίσης, ο δικηγόρος επεσήμανε ότι αν γνώριζε πως έδινε συνέντευξη σε τέτοιου είδους εκπομπή, δεν θα έβγαινε, προσθέτοντας πως «τέτοιου είδους εκπομπές υποβιβάζουν την αισθητική».

Πανικός στον αέρα της Κουτσελίνη: «Ποια είστε κυρία μου δεν σας ξέρω;» – «Μπορεί να είμαι τηλεοπτικό σκουπίδι»

Ζωντανή εκπομπή: “Τέτοιες δηλώσεις προσβάλλουν το δικαστικό λειτούργημα”.

Όπως ήταν φυσικό, οι δημοσιογράφοι της εκπομπή Πέτρος Κουσουλός και Δημήτρης Μαρέδης αντέδρασαν οργισμένα, σημειώνοντας ότι “τέτοιες δηλώσεις προσβάλλουν το δικαστικό λειτούργημα”.

Από την πλευρά της, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε «επειδή εγώ είμαι η παρουσιάστρια, ταπεινά σας συστήνομαι και θέλω να σας πως με το σθένος της ψυχής μου και της καρδιάς μου, μπορεί η δική μου διαδρομή να είναι πολύ ταπεινή, να είμαι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι, όμως έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους που παρεμβαίνουν και σας ευχαριστώ».

Οι δηλώσεις και η παρέμβαση του δικηγόρου στην εκπομπή του Σταρ

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν