Παπαστράτος: Δωρίζει στην Ελλάδα 20 νέα πυροσβεστικά οχήματα

Παπαστράτος: Δωρίζει 20 πυροσβεστικά οχήματα

Παπαστράτος: Έχει καταφέρει πολλές φορές να αποσπάσει βραβεία και τιμήσεις για τις τακτικές της. Καθώς προσφέρει προνόμια και ευκαιρίες στους εργαζόμενους τους. Εκτός από την πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία, απέναντι σε εκείνους που δουλεύουν για αυτήν. Δίνει πολλές φορές χορηγίες για το κοινό καλό.

Έτσι και αυτήν την φορά, η γνωστή εταιρεία καπνοβιομηχανίας, έδωσε μια μεγάλη Χορηγία. Η Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ. είναι καπνοβιομηχανία με έδρα τον Ασπρόπυργο. Αποτελεί το μεγαλύτερο παραγωγό και διανομέα τσιγάρων στην Ελλάδα. Το 1906 ιδρύθηκε η εταιρεία «Αυγερινού-Παπαστράτου Ο.Ε.».

Η Εταιρία Παπαστράτος, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα Σπάτα, παρέδωσε στον Αρχηγό της Πυροσβεστικής 20 οχήματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Να σημειωθεί ότι η Χορηγία ακολουθεί μια επίσης σημαντική δωρεά που είχε πραγματοποιήσει η Εταιρία στην αρχή της Πανδημίας, όπου δώρισε 50 υπερσύγχρονους αναπνευστήρες στο υγειονομικό σύστημα της χώρας. Προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός, αυξάνοντας επί της της ουσίας τις ΜΕΘ κατά 50.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η «Παπαστράτος» ξεκίνησε μια συνεργασία με τη Philip Morris το 1975. Και αγοράστηκε από αυτήν το 2003.Το 2009, ένα νέο εργοστάσιο εγκαινιάστηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου. Μια επένδυση άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ, με δυνατότητα παραγωγής 20 δισεκατομμυρίων τσιγάρων ετησίως. Η εταιρεία κατέχει επίσης μια εγκατάσταση αποθήκης καπνού στο Αγρίνιο.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση της εταιρείας Παπαστράτου

Related posts

«Συναγερμός» για ακόμη ένα εμφιαλωμένο νερό: Περιέχει επικίνδυνες χημικές ουσίες

Σοβαρό τροχαίο στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου

Αυτό που “έτρεμαν” Βασιλόπουλος και The Mart: Ρωσικός κολοσσός μάρκετ με χαμηλές τιμές ανοίγει σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη