Παραγγελίες Airbus: Η εταιρία παρέδωσε 72 σκάφη τον Οκτώβριο και έχει 11 νέες παραγγελίες

by Αντώνης Βαλμάς

Παραγγελίες Airbus: 72 παραδόσεις αεροσκαφών και 11 καινούργιες παραγγελίες για την εταιρία

Παραγγελίες Airbus: Την παράδοση 72 αεροσκαφών πέτυχε η εταιρία τον Οκτώβριο. Ο αριθμός είναι σχεδόν αναλογικός με τον περασμένο μήνα. Η Airbus έχει θέσει ως στόχο τη σταθεροποίηση της δημιουργίας μετρητών για να πολεμήσει την κρίση του COVID-19.

Σύμφωνα με καταγεγραμμένα στοιχεία, οι παραδόσεις για τους πρώτους δέκα μήνες του 2020 άγγιξαν τα 413 αεροσκάφη. Σημειώθηκε μείωση κατά 36% από την περσινή ίδια περίοδο.
Παράλληλα, οι παραδόσεις του Οκτωβρίου σημείωσαν μείωση μόλις 6,5% από 77 αεροσκάφη τον ίδιο μήνα το 2019.

Παραγγελίες Airbus: 72 παραδόσεις και 11 νέες παραγγελίες αυτό το μήνα

Η Airbus προχωράει για τη παράδοση 11 νέων παραγγελιών

Η εταιρεία δέχθηκε 11 νέες παραγγελίες για το μήνα. Οι παραγγελίες συμπεριλαμβάνουν έξι ACJ TwoTwenty, τεσσάρων A320neo και ενός ACJ320neo.

Επιπλέον φέτος η Airbus έχει προχωρήσει στη πώληση 308 αεροσκαφών, ξεπερνώντας την Boeing σε παραγγελίες και παραδόσεις, καθώς το 737 MAX παραμένει γειωμένο εδώ και 19 μήνες.

Οι αναλυτές διαπιστώνουν ότι η εικόνα των παραδόσεων του 2021 βασίζεται στη χρονική στιγμή του εμβολίου COVID-19, τη διαθεσιμότητα μετρητών και χρηματοδότησης για τις αεροπορικές εταιρείες και την ικανότητα των αεροπορικών εταιριών να επιβιώσουν στη χειμερινή χαμηλή σεζόν μετά την αποτυχία πλήρωσης αποθεμάτων το καλοκαίρι.

Η Airbus υπολογίζει ότι η ζήτηση θα γυρίσει στα επίπεδα πριν από την κρίση μεταξύ του 2023 και του 2025.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα