Παραολυμπιακοί αγώνες στο Τόκιο: Χάλκινο ο Μπακοχρήστος στην άρση βαρών

Δημήτρης Μπακοχρήστος: Χάλκινο μετάλλιο στην άρση βαρών ο Παραολυμπιονίκης

Δημήτρης Μπακοχρήστος: Ακόμα ένας Παραολυμπιονίκης, χαρίζει το χάλκινο μετάλλιο στην Ελλάδα

Δημήτρης Μπακοχρήστος: Την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρίζει η Ελλάδα. Ακόμα ένας Παραολυμπιονίκης, χαρίζει το χάλκινο μετάλλιο στην Ελλάδα. Ο σπουδαίος αθλητής, αγωνίστηκε στην κατηγορία των 54 κιλών στην άρση βαρών σε πάγκο. Να τονισθεί ότι, μόλις λίγα γραμμάρια του στέρησαν το ασημένιο μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς σήκωσε 165κ.

Δημήτρης Μπακοχρήστος: Χάλκινο μετάλλιο στην άρση βαρών ο Παραολυμπιονίκης

Η σπουδαία προσπάθεια του Δημήτρη Μπακοχρήστου

Ο αγώνας του Μπακοχρήστου ήταν άψογος, καθώς είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες (157κ., 163κ., και 165κ.). Η τρίτη προσπάθεια ήταν αυτή που του χάρισε το μετάλλιο, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε άτυχος, καθώς ο Μπουρλόν ήταν μερικά γραμμάρια πιο ελαφρύς (52.95, αντί 53.10) και πήρε αυτός το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Μπακοχρήστος κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες το χάλκινο μετάλλιο, καθώς είχε προηγηθεί οι Αγώνες στο Ρίο.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Κατά την πρώτη ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων είχαμε τις… χάλκινες επιτυχίες του Πάνου Τριανταφύλλου στη Σπάθη Β και του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στα 100μ. ελεύθερο κατηγορία S8, με χρόνο 58.73.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα