Παρέλαση στην Αίγινα: Απίστευτες εικόνες στο νησί – Έκαναν παρέλαση παρά την απαγόρευση και χωρίς μάσκες

Παρέλαση στην Αίγινα: Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί το γεγονός ότι στην Αίγινα έκαναν κανονικά παρέλαση και χωρίς μάσκες

Παρέλαση στην Αίγινα: Ιδιαίτερο προβληματισμό έχει προκαλέσει το γεγονός ότι χθες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, έγινε κανονικά παρέλαση στην Αίγινα. Η κυβέρνηση είχε ενημερώσει αρκετές μέρες πριν πως φέτος εξαιτίας της πανδημίας, δεν θα λάμβαναν χώρα μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις. Ωστόσο, φαίνεται πως ούτε η πανδημία από μόνη της αλλά ούτε και η ατομική ευθύνη δεν λειτούργησαν στην περίπτωση των πολιτών που αποφάσισαν χθες στην Αίγινα να παρελάσουν.

Όχι απλά δεν τηρούνταν οι απαραίτητες αποστάσεις, αλλά σχεδόν κανείς δεν φορούσε μάσκα προστασίας. Επρόκειτο δε για κανονικότατη παρέλαση. Η φιλαρμονική μπάντα ήταν μπροστά και έδινε το ρυθμό, ενώ ακολουθούσαν πίσω οι σημαιοφόροι. Μάλιστα, εκτός από τους μαθητές, παρέλασαν επίσης και οι γονείς των μαθητών, αλλά και ιερείς και δάσκαλοι. Οι αστυνομικοί που φαίνονται να είναι εκεί, απλά κάθονται και παρακολουθούν λες και δεν συμβαίνει τίποτα ενώ ούτε αυτοί φορούν μάσκες.

Απαράδεκτες οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα από την παρέλαση στο νησί της Αίγινας εν μέσω πανδημίας

Την ώρα που όλος ο κόσμος μαστίζεται από την πανδημία και όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες μπαίνουν και πάλι σε καθεστώς lockdown, στην Αίγινα ο κόσμος είναι στον χαβά του. Χθες είχαμε νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων. Με 1547 νέα κρούσματα και τον κώδωνα του κινδύνου να κρούει για νέα, έκτακτα, αυστηρότερα μέτρα. Στην Αίγινα όμως, έκριναν σωστό να παρελάσουν παρά τις υποδείξεις της πολιτείας που απαγόρευαν τις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις για φέτος.

Εάν δεν υπακούσουν όλοι στα μέτρα και δεν φορούν μάσκες και δεν τηρούν τις αποστάσεις, μας περιμένουν ακόμα χειρότερες μέρες.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Related posts

Μεγάλη φωτιά κοντά στον Ναύσταθμο Κρήτης – Η έκκληση των αρχών

Πότε λήγουν οι ταυτότητες

Νέος σεισμός πριν λίγο