Πάρος πετρελαιοκηλίδα: Οικολογική ζημιά και νεκρά ψάρια στον κόλπο της Παροικίας

by Αντώνης Βαλμάς

Πάρος πετρελαιοκηλίδα: Συναγερμός στο νησί για τη περιβαλλοντική καταστροφή

Πάρος πετρελαιοκηλίδα: Οικολογικός συναγερμός έχει σημάνει για τον θαλάσσιο χώρο του κόλπου της Παροικίας, αφού εμφανίστηκαν πετρελαιοκηλίδες από το μεσημέρι της Κυριακής.

Δόθηκε άμεσα η εντολή να τοποθετηθούν στον θαλάσσιο χώρο ειδικοί αντιρρυπαντικοί σπόγγοι που απορροφάνε το πετρέλαιο. Στην περιοχή επίσης μπροστά από το εμπορικό λιμάνι, έχουν τοποθετήσει ειδικό αντιρρυπαντικό φράγμα.

Πάρος πετρελαιοκηλίδα: Οικολογική καταστροφή και νεκρά ψάρια

Θλιβερές εικόνες με νεκρά ψάρια από τις πετρελαιοκηλίδες στο νησί της Πάρου

Θλιβερή και αποκαλυπτική είναι συνάμα η εικόνα της οικολογικής καταστροφής που έχει δημιουργηθεί, και το γεγονός ότι οι κηλίδες πετρελαίου που εμφανίστηκαν στη θαλάσσια περιοχή της κεντρικής προβλήτας του λιμανιού της Πάρου, έχουν πάνω τους να επιπλέουν νεκρά ψάρια.

Μέχρι αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το ρεπορτάζ «parianostypos», δεν έχει δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές σχετικά με το πώς εμφανίστηκαν οι πετρελαιοκηλίδες και δεν υπάρχει φυσικά εκτίμηση για το πόσο μεγάλη είναι η οικολογική καταστροφή που έχει υποστεί η θάλασσα στον κόλπο της Παροικίας.

Ειδήσεις: Διαρκής ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις σήμερα από την Ελλάδα, την Κύπρο και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε στο i-diakopes.gr συνεχές ρεπορτάζ και τα σημαντικότερα νέα του πλανήτη για να είστε πάντα ενημερωμένοι όπου και να βρίσκεστε.
Ότι είδηση σας ενδιαφέρει καθημερινά, θα την βρείτε εδώ, με συνεχή ανανέωση των νέων στην ιστοσελίδα μας.
Έκτακτη επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις που σας ενδιαφέρουν με ειδήσεις live.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν