Πατέρας 9χρονου και εθνικιστής: Αυτός είναι ο 39χρονος βιαστής της 12χρονης στον Κολωνό που συνελήφθη

Κολωνός: Το προφίλ του 39χρονου βιαστή της 12χρονης στον Κολωνό

Την Πέμπτη, 3 Νοέμβρη, συνέληφθη ο 39χρονος Σοφοκλής Αμανατίδης για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Ο 39χρονος βιαστής είναι υπάλληλος σεκιούριτι από το Νέο Ηράκλειο, διαζεύγμενος πατέρας ενός 9χρονου αγοριού και σύμφωνα με το περιεχόμενο των social media του, άτομο με ακροδεξιές και ρατσιστικές πεποιθήσεις.

Συγκαταλλέγεται στους 16 που το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ να καταθέσουν. Αρχικά φέρεται να είχε αναφέρει ότι, πιθανότατα, είχε συνομιλήσει με την 12χρονη στο Blind Chat, αλλά δεν έκλεισε ποτέ ραντεβού μαζί της. Νέα κατάθεση της ανήλικης, όμως, που τον αναγνώρισε μεταξύ των βιαστών της, έφερε τη σύλληψή του.

Σήμερα οδηγήθηκε στον ανακριτή μαζί με τον 35χρονο που επίσης συνελήφθη χθες και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με την 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκαν μαζί της, ο 35χρονος τουλάχιστον τρεις φορές και ο 39χρονος μια φορά και προέβησαν στην αξιόποινη πράξη έναντι αμοιβής.

Ειδικότερα, κατά την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του 39χρονου στο Νέο Ηράκλειο εντοπίστηκε στο σπίτι του ένα τάμπλετ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα μνήμης από τα οποία θα προσπαθήσουν να βρουν νέα στοιχεία για την επικοινωνία μέσω διαδικτύου του 39χρονου με το παιδί, ενώ θα εξετάσουν αν ο ίδιος εμπλέκεται και σε άλλες κακοποιήσεις παιδιών.

Σημειώνεται πως στο σπίτι του οι αρχές εντόπισαν ένα όπλο και 40 φυσίγγια, τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς είναι υπάλληλος εταιρείας security.

Κολωνός: Ποιος είναι ο 39χρονος Σοφοκλής Αμανατίδης

Ο 39χρονος είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού και χωρισμένος. Από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media φαίνεται πως ήταν λάτρης των μηχανών και του κυνηγιού.

Ταξίδευε και σε πολλές φωτογραφίες τον βλέπουμε μαζί με σκυλιά, πολλά από τα οποία έπαιρνε μαζί του στο κυνήγι, ενώ δεν λείπουν και οι αναρτήσεις με συχνά ακροδεξιό, εθνικιστικό έως και ρατσιστικό περιεχόμενο.

“Υπάρχει ζωή μετά θάνατον; Άγγιξε την κόρη μου και θα μάθεις!” λέει, χαρακτηριστικά το λογότυπο μπλούζας σε μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook

Την Πέμπτη, εξάλλου, συνελήφθη επίσης ένας 35χρονος ο οποίος είναι ανεπάγγελτος και δηλώνει εισοδηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μένει στον Κορυδαλλό και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι του 3 υπολογιστές, ένα τάμπλετ και 2 κινητά που θα ελεγχθούν από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας για νέα στοιχεία.

Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Τους εννέα έφτασαν συνολικά οι συλληφθέντες για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας άνδρας 55 ετών.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση τη ΕΛΑΣ, “συνελήφθη με ένταλμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός για την υπόθεση μαστροπείας στον Κολωνό”.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Related posts

Tpόμος για βασικό μάρτuρα της τpαγωδίας των Τέμπη

Ραγδαίες εξελίξεις στην κυβέρνηση: Παραιτήθηκαν Παπασταύρου – Μπρατάκος

Σάλος με την δήλωση Φλωρίδη για τα Τέμπη