Πατέρας Γιακουμάκης για απόφαση δικαστηρίου: «Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ»

Πατέρας Γιακουμάκης για απόφαση δικαστηρίου: «Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ»

Πατέρας Γιακουμάκης για απόφαση δικαστηρίου: Ο πόνος μας δεν θα φύγει

Πατέρας Γιακουμάκης για απόφαση δικαστηρίου: «Στον χαμό του Βαγγέλη μας γνωρίσαμε όλη την ανθρωπιά του κόσμου αλλά και όλη την κακοήθεια. Η δικαίωση για εμάς είναι οι αξίες. Ο Βαγγέλης μας πάλευε και παλεύει για τις αξίες», δήλωσε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη στην ΕΡΤ. Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους κατηγορουμένους.

«Αξιοπρέπεια και ανθρωπιά, αυτό θα μας κρατήσει όρθιους». Αυτά τόνισαν οι γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή. Μάλιστα, δήλωσαν δικαιωμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Όμως, ο πόνος για τον άδικο χαμό του Βαγγέλη δεν θα φύγει ποτέ.

Να θυμίσουμε πως στις 7 Ιουλίου 2021 μετά την εκδίκαση των 8 εφέσεων οι πέντε από τους κατηγορουμένους που ήταν ενήλικες κρίθηκαν ένοχοι ως πρωτοδίκως. Για τους τρεις που ήταν ανήλικοι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι τέλεσαν τις πράξεις, για τις οποίες κατηγορούνταν.

Έτσι ύστερα από 6,5 χρόνια από το τραγικό γεγονός που συγκλόνισε την κοινή γνώμη έπεσε η αυλαία στην πολύκροτη υπόθεση του άτυχου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Αξίζει να ειπωθεί πως ότι τρεις εξ αυτών ήταν ανήλικοι, όταν ο Βαγγέλης έφυγε από τη ζωή. Η υπεράσπιση υπέβαλλε αίτημα για ελαφρυντικά. Σ’ έναν από τους καταδικασθέντες αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου, καθώς για μεγάλο διάστημα μετά την τέλεση έδειξε καλή διαγωγή .

Πατέρας Γιακουμάκης για απόφαση δικαστηρίου: «Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ»

Η οικογένεια στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου

Τραγικές φιγούρες η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή. Λύγισαν μέσα στη δικαστική αίθουσα μετά την απόφαση, αδυνατώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν