Πατέρας και γιος νεκροί από κορωνοιό – Είπε “καλό ταξίδι” στον γιο του και έφυγε από την ζωή

by Τόνια Τζαφέρη

Νεκροί πατέρας και γιος: Η ιστορία που συγκλονίζει τον Πύργο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα του Πύργου μετά τον θάνατο πατέρα και γιου από κορωνοιό, σκορπίζοντας θλίψη και θρήνο. Ο Λάμπης Βένδρας αφήνει τον μάταιο κόσμο λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του γιου Σωτήρη.

Μέσα σε 6 μήνες πατέρας και γιος άφησαν την τελευταία τους πνοή. Ο κορωνοϊός συνεχίζει να αφήνει πίσω του πληγές και οικογενειακά τραύματα, και να συγκλονίζουν οι απώλειες που δεν κάνουν διακρίσεις. Συγκλονισμένος ο Πύργος από τον θάνατο επιχειρηματία 6 μήνες μετά το χαμό του γιου του. Η μοίρα επιφύλασσε το ένα τραγικό τέλος στον 66χρονο που πριν λίγο καιρό αποχαιρετούσε τον αγαπημένο του γιο.

Πατέρας και γιος νεκροί από κορωνοιό – Είπε “καλό ταξίδι” στον γιο του και έφυγε από την ζωή

Η πανδημία και ο ιός κόστισε τη ζωή σε δύο μέλη μίας ιδιαίτερα αγαπητής οικογένειας στην Ηλεία, η οποία έδωσε διπλή μάχη στο νοσοκομείο, χωρίς τελικά να τα καταφέρει. Οι γιατροί προσπάθησαν μέχρι την τελευταία μέρα να αποτρέψουν το μοιραίο, αλλά ο κορωνοϊός αποδείχτηκε και σε αυτή την περίπτωση, ανίκητος.

Περισσότερες πληροφορίες για τον πατέρα και γιο που έφυγαν από κορωνοιό

Ο επιχειρηματίας διατηρούσε ένα από τα πρώτα καταστήματα με κυνηγετικά είδη στην Ηλεία, πάντα στην οδό Ερμού, με την μοίρα όμως να παίζει ένα τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια, αφού μέσα σε έξι μήνες «χάθηκαν» πατέρας και γιος.

Ο 66χρονος ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, πετυχημένος σε αυτό που έκανε, με ιδιαίτερη αγάπη για το κυνήγι και είχε συγκροτήσει μια οικογενειακή, ουσιαστικά επιχείρηση, που διατηρούσε και διεύρυνε μαζί με τον πρόσφατα αδικοχαμένο γιο του και τη συνδρομή της συζύγου του, την όποια είχε πάντα στο πλευρό του, όπως και τις κόρες του.

Πατέρας και γιος νεκροί από κορωνοιό – Είπε “καλό ταξίδι” στον γιο του και έφυγε από την ζωή

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο επιχειρηματίας είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 10 του μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον κορωνοϊό και να κρατηθεί στη ζωή. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α’ Κοιμητήριο Πύργου).

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo